keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Me

Ajattelin pienen otsakkeen kirjoitella meistä. Epämääräisen epäsuorasti :) Elämme siis uusioperheen rakenteella, Eka ja Toka tulivat minun mukanani ja kissat Siipan. Ja nyt siis odotellaan syntyväksi sitä Kolmatta.
Siipan ja minun historian alku ulottuu niinkin kauas kuin vuoteen -87 tai -88 kun asuimme samassa kerrostalossa ja olin heillä hoidossa. Silloin vihasin Siippaa niin paljon kuin sellainen alakoulun ensimmäisiä luokkia käyvä tyttö voi poikaa vihata. Kävimme saman ala- ja yläasteen mutta kaveripiirimme oli eri joten emme olleet juurikaan kontaktissa. Yläasteelta päästyäni en Siippaa nähnytkään varmaan viiteentoista vuoteen. Kunnes eräänä kesäiltana törmäsimme vanhoilla kotiseuduilla ja siitä se sitten lähti, vähän kangerrellen ja aikaa ottaen mutta lähti kuitenkin :) Paljon on molemmille sattunut vuosien varrella mutta näin on nyt hyvä.
Vaikka meistä jokainen kasvaa ja muuttuu niin on se vaan aina yhtä hassua välillä pysähtyä huomaamaan että se kamala ekaluokkalainen poika on nykyään noinkin paras puolisko itselle. Tämä kokoonpanohan on aiheuttanut myös kummankin perheessä suurta huvittuneisuutta, sielläkin kun muistetaan ne ajat sieltä 80-luvulta. Allekirjoittaneen piti näköjään kiertää melkoinen lenkki pitkin maailmaa löytääkseen sen tuulensuojansa lapsuudenkotinsa naapuripihalta, jossa Siippa asui kun uudestaan kohdattiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä sullon syrämmellä?