sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Mitä mieltä olet vaaleista? Tykkään enemmän bruneteista

Menihän siinä unen odottelussa vielä jokunen tovi. Kunnes vihdoin tuli tainnuttua, vain jotta saisi herätä herätyskelloon. Vapaapäivänä ja väärään aikaan. Musta ihan pätevä syy erolle! Stna...

Siinä valvoessa tuli pyöriteltyä päässä hyvinkin tärkeitä yhteiskuntapoliittisia asioita. Kuten miksi puolitoistavuotias kirjoitetaan 1,5v? Kun se kuitenkin on oikeasti 1 vuosi ja 6 kuukautta.
Toinen hyvinkin ajaton ja varmaankin kaikkia sukupolvia askarruttanut seikka tuli mieleen siinä pientä yöpalaa syödessä. Miksi banaanissa on niitä naruja?

Tänään piti suunnata vintage-messuille mutta mä en jaksa. Plääh. Ja josko jaksaisi vähän näyttää nenäänsä tuolla pihalla. Tai sitten leivon sensijaan vitutuskakun. Mitään varsinaista ohjetta siihen ei ole, heitellään vaan sekaan kaikkea mitä kaapista löytyy. Ensimmäiset joulutortut tehtiin eilen.

Toka valittelee vatsakipua. Ei nyt mitään vatsatauteja...

Taitaa tämä meidän väkikin vähän haistella että mulla vähän pipo kiristää. Kyllä mä koitan pitää itseni kuosissa ja halitan, sylitän, silitän ja ihan kaikkea kuten ennenkin mutta toki olen miljoonasti väsyneempi ja uupuneempi kuin normaalisti. Ja sitä myötä pinna on välillä vähän sitä ja tätä. Tyhmää :/ Ja eihän lapset tyhmiä ole, kyllähän ne aistii ja huomaa vaikka kuinka hokisin että kaikki hyvin. On ihanaa kun joku lämmittää kauratyynyä ja tuo juotavaa ja hoivaa muttakun noita hösääjiä on x 3 niin välillä meinaa vähän puristaa. Eka totesikin eilen että hän taitaa huolehtia nyt joskus vähän liikaa....
Mutta ihanaa on kuunnella isojen veljien vauvapohdintojakin :) Että tarttuuko se sitten sormesta kiinni ja onko käsi niin pieni että se mahtuu yhden sormen ympärille. Ja että tykkääkö se varmasti. Ja tunnistaa isot veljet. Ja on meidän kaikkien vauva. Onni on :) mä niin kuumeilen jo sitä neljättä...

Lapset keksi erireilun lautapelin mitä pelata; Twister! Tässä ollaankin varsinainen Notkea rotta... Parin kierroksen jälkeen Eka meinasi että "mä inhoan noita käsihommia". tirsk :P

Tämä oli muuten todennäköisesti viimeinen viikonloppu kun oltiin nelistään. Ensi viikonlopun kun pojat ovat toisessa kodissa. Hui!

Muistakaahan väki äänestää, siitä tuo otsikko :P

3 kommenttia:

 1. Mä olen tässä nyt viime päivät (no siitä asti kun tänne sun blogiin eksyin) ihmetellyt ja miettinyt, että miksen ole eksynyt tänne aiemmin.. Onko tämä ollut suljettu? Tai eri nimellä? Tai onko sun blogger-profiilista ennen löytänyt tänne? Nythän siis eksyin leluteekin eli wordpress-blogin kautta enkä bloggerin profiilin kautta.

  Kun siis (en tiedä oletko laskenut yksi risti kaksi) luit ja kommentoit aiempaa blogiani ja yleensä kyllä vakkarikommentoijien profiilit tsekkasin ja useimpiin liityin myös blogiin lukijaksi. :) Mutta en tänne..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole ollut suljettu. Eikä mitenkään piilossa. Ja nimikin on ollut sama kaiken aikaa. Mutta hyvä kun löysit nyt :)

   Poista
  2. Jep, nyt löysin. :) Tosin enpä nyt syksyn aikana kyllä blogeja ennättänyt lueskellakaan. Ja saa nähdä kuinka kiireinen keväästäkin tulee. Mutta jos aina silloin tällöin käyn täällä kurkkimassa. Ainakin tuntuu, että olisi kiva tietää mitä niille "vanhoille tutuille" kuuluu.

   Poista

Mitä sullon syrämmellä?