torstai 8. marraskuuta 2012

I'm the great blondino eli Suuri imetys-saaga eli kuinka menetin vähätkin järjenrippeeni

Mä rakastan imetystä. En ole niitä joilla se nyt vaan tuostanoin suitsait onnistuu. Mutta joka kerta olen ollut valmis tekemään töitä ja homma on lähtenyt toimimaan. Tällä kertaa temput ja muut kikautukset oli valmiina jossain alitajunnan syövereissä ja selvittiin omin avuin käyntiin. Ja kuten tuli jo aiemmin todettuakin, bebe on tissimiehiä ja tietää mitä tekee. Diasporal ja Rennie vaihtui Lanoliiniin.
Aina se kuitenkin ensi alkuun sattuu niin saatanasti. Voi ruoja että voi tehdä kipeää! Miten noin pienestä voi lähteäkkään noin helvetinmoinen voima? Onko sillä lasinsiruja suussa vai millä se mua viiltelee? Mä sitten vihaan imetystä.

Kivun lisäksi parin ekan viikon ajan sitä tyhmäilee aina minkä kerkiää. Hormoniperäistä, I assume? Tässä nyt vajaa viikon aikana olen hauskuuttanut perseenjäseniä ja kylänmiehiä mm. seuraavilla:

Meillä on olohuoneessa sininen led-lamppujohto koristeena ja Kolmas makoili sängyssään siinä vieressä. Katselin vauvaa ja sain kamalan slaagin yhtäkkiä että tää on hei nyt ihan keltanen tää lapsi. Niin varmasti on, meistä jokainen on jos katsoo sinivaloa vasten... Ihan en vielä ehtinyt soittaa asiasta eteenpäin. Onneksi.
Sitten oli Siipan veli vaimokkeensa kanssa katsomassa Kolmosta. Veli piteli poikaa sylissä ja kysäisi että mites sen painonlaskun kanssa. Mähän aloin sujuvasti selittämään kuinka yli puolet raskauskiloista jäi onneksi laitokselle että nyt en ookkaan käynyt puntarilla katsomassa onko tippunut mitään. Veli siinä mutisten että niin tarkotin nyt lähinnä tätä vauvaa....

Keskustelu ylipäätään on kovin haasteellista. Tulee höpöteltyä mitä sattuu ja päässä ei pysy tasan mikään. Onneksi on otettukkin ihan pesiytymisen kannalta tämä alku. Ja Siippa on muutaman viikon kotona vähän katsomassa perään :P Saan rauhassa olla kuolaava tyhjäpipo.

Tissihommat mietityttää noita isojakin. Toka kyseli että tuleeko sieltä tisseistä nyt siis sitten ihan hirveesti maitoa? Niillähän voisi olla vaikka vesisotaa..
My boys <3

Nyt neuvolaan syynaamaan painoa. Vauvan, ei mun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä sullon syrämmellä?