maanantai 31. joulukuuta 2012

Hyvää uutta vuotta?

Mulla oli parikin tekstiä säilössä mitä piti postata mutta sitten tulikin Isännöitsijä käymään ja kertomaan että meidän keittiön pattereista (tai jostain) valuu alakertaan vettä. Eli tällä arvalla voitimme vesivahingon!

Ei tietoa koska alkaa ja minkätasoinen remppa. Meillä ei näy mitään lukuunottamatta pientä ruskeaa kohtaa yhdessä putkessa. Ei tietoa kestääkö korjaus päiviä vai viikkoja. Ei tietoa minkä verran lattiaa revitään auki. Isännöitsijän mukaan tuskin paljoa vaan sitähän ei tiedä ennenkuin ne lähtee sitä avaamaan... en ehkä malta odottaa sitä piikkausta astmasen Ekan, migreenisen Tokan ja kaksikuisen Kolkin kanssa. Ja kahden kissan! Siipalla loppuu tietenkin justiinsa loma.

Okei kukaan ei ole kuollut, me ollaan kaikki näennäisesti terveitä ja tää saadaan korjattua. Mutta todellakin nyt pidän oikeuden valittaa ja nillittää ihan helvetisti. MIKSI tää ei voinut tulla ilmi esim joulun pyhinä ja remppa ois voitu alottaa jo nyt välipäivinä kun isot on isällään? On meillä pari paikkaa mihin majottua mutta lasten koulumatka on sieltä 30 kilsaa suuntaan. Koitan kyllä tapella meille jonkun väliaikaismajotuksen mutta voi vittusaatana!!!!

Itkeä tekis mieli. Sensijaan taidan tapojeni mukaan kiukutella perheelle. Ja itkeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä sullon syrämmellä?