lauantai 8. joulukuuta 2012

Pois alta olen kiukkuinen!

Oma läppäri edelleen kaput mutta kokeillaan onnistuisiko hermoille päivitys tällä Siipan mallilla, kun muu väki kerta vielä nukkuu..

Olo että tänään on huono päivä, ilman sen kummempaa syytä. Kolmonen huuteli jonnekkin aamukahteen (syytän mun syömää pizzaa, tyhmä minä) ja vaikka sitten saatiin loppuyö aika jees nukuttua niin jotenkin ihan zombie-olo. Ei nukuta mutta väsyttää. Ja taidan kasvattaa poskionteloissa jotain uutta yhdyskuntaa.
Särkee päätä, särkee mieltä ja särkee olemusta. Rytmihäiriökin on.

Ärsyttää että vuoden suunnittelusta huolimatta uuden sohvan hankkiminen siirtynee edelleen, rahaa tulee tässä kuussa niin tolkuttomasti vähemmän veronpalautuksista huolimatta että ei vaan pysty.
Ärsyttää että Ekan synttärit maksavat niin tolkuttomasti ja vielä enempi ärsyttää että lapsi huolehtii siitä miten kalliiksi ne tulevat. Kaverilauma kokoontuu noiden juhlien puitteissa viimeistä kertaa (meidän perheessä kaverisynttäreiden järjestäminen noissa mittasuhteissa loppuu ala-asteen mukana) ja nehän järjestetään, maksoi mitä maksoi, kun luvattu on ja se toiselle on tärkeää. Nyt vaan tässä saumassa niillekkin rahoille olisi ollut muita ottajia.
Ärsyttää tämä suunnaton kaaos mikä kotona on ja mille ei vaan nyt jaksa tehdä sen ihmeempiä. Ja enemmän ärsyttää se että aina hoen itse että kun perheessä on vauva niin siivoaminen voi odottaa, ne paskat ei mihinkään katoa vaan odottavat kyllä. Mutta nyt se vaan ärsyttää. Lastenhuoneeseen en halua edes mennä.
Ärsyttää että jalkaan särkee. Tuossa päivänä eräänä sain hypätä autossa jarrun päälle niin kovaa kuin lähtee koska edessä ajeleva päätti vetää lukkojarrutuksen. Turvaväliä oli vaan kun tuolla on aika helvetin liukasta! Samalla kun jarrutin (hyppäsin) niin jalkapöydästä kuului kiva rusahdus ja siitä lähtien jalka on itsestään muistutellut. 
Ärsyttää että Eka hukkasi taas avaimensa ja maanantaille asti odotellaan onko ne löytyneet vai ei koska koululla ei aiemmin ketään ole. En pysy enää edes laskuissa monesko kerta tämä vuoden aikana oli. Harmittaa itseäkin ja Ekaa vasta harmittaakin koska jos vanhaa ei löydy niin uuden saa kustantaa Eka itse, hartaasti säästämistään rahoista uutta tietokonetta varten. Vaan kun ei perille mene muuten niin josko tuo herättäisi tarpeeksi. Kurja homma kuitenkin.
Ärsyttää että 5 viikkoa synnytyksestä ja kohtu huutaa tyhjyyttä. MITEN se on edes mahdollista?? nautin kolmosesta ja siitä että meillä on vauva, miksei se tunnu riittävän?  
Ja ärsyttää että ärsyttää!

Kävin eilen ostamassa uuden kalenterin. Mä olen aivan alaston ilman moista ja pikkuhiljaa alkaa olla menoja alkuvuodelle. Pärjään helposti ilman kännykkää, jos se vaikka unohtuu kotiin mutta en pysty sopimaan mitään ilman kalenteria. Aivokapasiteetti ei repeä viiden ihmisen huiteluihin mitenkään. Ja kännykän kalenteria en vaan osaa käyttää. Se pitää olla sellainen manuaaliversio mihin kirjoitetaan kynällä. Mä pitäisi herätyskellonkin mieluusti herätyskellona mutta koska meidän makkariin ei mahdu enää yhtään pölynkerääjää niin kännykkä saa herättää aamuisin.
Mutta nyt on ensi vuodeksi hankittu ja kykenee taas olemaan. Vaikka tällä hetkellä tekisi mieli vetää ruksia päälle vaan koko alkuvuodeksi ja palata asiaan vaikka joskus huhtikuussa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä sullon syrämmellä?