keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Dear Eki...

Ohoi Manducan (tai muun kantorepun) käyttäjät! Tunkeeko teillä lapset jalkoja sinne lantio-osan alle? Ohjeiden mukaanhan pitäisi katsoa ettei jalat sinne mene mutta tämä meidän pikkupätkä aina ne sinne jotenkin ujuttaa, vaikka mä kuinka kuroisin sen kireälle ja niin että musta tuntuu että se on tiukalla. Ja musta tää vauveli ei kuitenkaan ole niin pitkä että ne jalat sieltä sivusta vielä ulos saisi....
kantoliina on kurassa ja ravassa ja mä en vaan saa näköjään sitä pestyä kun en muista normipyykkiäkään pestä niin kantoreppu nyt tällä hetkellä ainoa mitä voi käyttää mut pelottaa aina että saan kakrun jalat kuolioon kun istun.

Entäpä missä vaiheessa viedä vauva lääkäriin jos se ei kuitenkaan ole kuumeessa? Tyypillä on melkonen nuha ja ihan järkyttävän kuuloinen yskä mutta kyllä se syö ja jotensakkin kutensakkin nukkuukin. Mun pitäisi varmaan tietää tää ihan työn puolesta mutta tää on nyt näitä suutarin kengillä ei ole lapsia-hommia.... neuvolasta sai taas ihan ympäripyöreää vastausta vaikka se terkkari yleiskiva onkin.

terveisin peukalo (tai vauva) keskellä kämmentä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä sullon syrämmellä?