tiistai 1. tammikuuta 2013

Imetysvaatteista - Kuinka verhota itsensä ja ne riipukset jotka etumusta koristaa?

Nytkun tätä nisäkkään eloa sanan kirjaimellisessä merkityksessä on takana pari kuukautta niin on joku nännituntuma näihin vaatetuspuolen juttuihinkin.

Ensinnäkin imetysliiveistä. Olimpas positiivisen yllättynyt että hyviä imetysliivejä saa aika edullisestikkin. Musta 60e liiveistä ei ole paljoa... harvoin olen mun etumukselle hyviä liivejä noin halvalla löytänyt. Ovat tukevat ja hyvin istuvatkin. Ainoa miinuspuoli että nämä mun merkkiset pitää sellaista narisevaa ääntä. Että jos ei vielä tarpeeksi huomiota julkisella paikalla kerää sillä että iskee ne leilit esille niin mulla se tapahtuu vielä äänitehosteilla vahvistettuna. Goodie!!
Sama homma kun liikut. Ei tarvitse yläkropalta kummoista liiketta kun nitinä alkaa. Otetaankin vastaan ideoita syille mitä heitellä ilmoihin jos joku ihmettelee mistä se johtuu. Vanhat luut ne siellä nitisee-heitot tuntuu jotenkin niin ankeilta...

Imetysvaatteista taas... mä en jotenkin ole löytänyt hyviä imetyspaitoja. Haluaisin että mahdollisimman vähän sitä itse maitotonkkaa sieltä paljastuu mutta jotenkin ei vielä ole tullut vastaan mun kropalle hyvää. Aina on se aukko liian kainalossa tai muuten vaan väärässä kohdassa ja sitten tarvisi melkeimpä neljät kädet että saat sen tissin siihen hollille hyvin ja niin että nännin lisäksi vauvan suuhun ei menisi osa siitä paidasta ja sitten huutaakin vauva jo pää punasena ja on tosi huomaamatonta hommaa! Mä olen aina kadehtinut niitä jotka vaan jotenkin saa sen beben siihen rinnalle ja yhdellä kädellä (!!!) napsauttelee tarvittavat nipsut auki ja sujauttaa lapsen syömään. Jos kehtaisin niin kävisin melko läheltä pällistelemässä kuinka tämä tapahtuu. Multa ei kolmenkaan harjoituskappaleen jälkeen onnistu. Suurena kateuden kohteena on kaveri joka esikoistaan sujuvasti imetti ulkona kun pakkasta ja lunta oli ihan sairaasti! Ja totesi että "ihan helppoahan se on, pikkasen takkia ja hupparia auki ja sieltä imetyspaidan välistä se nänni esille ja vauva sitten siihen". WTF???!!! Himassa menee helposti imetystyynyn kanssa taiteillessa mutta julkisella paikalla aletaan olemaan lähellä akrobatiaa pidellä vauvaa ja samalla taiteilla se nästiäinen (miespuolisen kaverin nimike nännille) esille. Miksi se pitää noin hankalassa paikassa olla? Ihminen on jumankauta käynyt kuussakin, miksei maito voi tulla vaikka sormenpäästä?
Lisäksi imetyspaidat on uutena ainakin musta aika kohtuuttoman hintasia. Otinkin vähän niinkuin missioksi metsästää sellaisia kledjuja mitä voisi käyttää imetyksen loputtuakin. Nojoo, löytyihän niitä mutta ne on nyt niin vahvasti assosioitu imetykseen että ei paljon napostele ajatus että pitäisi päällä siinä vaiheessa kun elämässä on muutakin painoa kuin tisseillä taiteilu. Omasta karderoobista löytyi onneksi tunikoita ja mekkoja jotka jotenkuten menee nyt ja käyttötarkoitus istuu myös imetykseen.
Olisi myös ihan mahtavaa keksiä sellainen imetysasuste joka olisi kamalan näppärä ja vaivaton tuon meidän otan tissiä- en ota - otan tissiä - en ota - otan tissiä - en ota - Kolkin kanssa. Elimiä kun alkaa muodostumaan otsaan (sekä mun että vauvan) keskimäärin tuossa kolmannen otan-enotan kohdalla koska isossa osaa mun paidoista-tunikoista-väkisinimetysvaatteiksiväännetyissä rievuissa on napit.

Ps. Rempan ekat valmistelut aloitettu eli kissat kärrätty hoitoon. Mahtava kaveri otti mirrit vuorokauden varoitusajalla kysymysmerkillä olevaksi ajaksi. Luvattiin sille palkkioksi sohva (ei me normaalisti ihan näin epätoivoisia olla mutta saadaan tammi-helmikuussa uusi ja vanhalle ei ollut uutta osoitetta tiedossa. Niin epätoivoisia ei oltu että oltaisiin luvattu se uusi)

Pps. Käynnistin vuoden varsinaisella hurjastelulla! Otin brunssilla pienen lasin kuohuvaa! Ja siinä samalla pirteästi keskusteltiin että jos houstaavalle pariskunnalle lomareissullaan (suuntaavat mestaan missä ei ole aina ihan rauhallista) tapahtuu jotain niin kuka vieras saa mitäkin, mä hoidin meille uuden keittiönpöydän ja ammeen. Mutta hitto että maistui hyvältä reippaasti yli vuoden tauon jälkeen kuohuva, vuosi 2012 taisi mennä kokonaan skumpatta. Never again!! Ja kun nyt vauhtiin pääsin niin tilattiin pizzat (niinkuin noiden syöminkien jälkeen tässä mitään ruokaa enää tarvitsisi), silläkin uhalla että käy niinkuin viimeiksi ja Kolkki mahavaivailee.

Ppps. Siippa videoi Kolkkia kun se on hoitopöydällä nakuna ja hihittelee ja piereskelee samalla. En tiedä kumpaa naurattaa enempi, isää vai poikaa. Miehet... ja näitä on mun kodissa 4


2 kommenttia:

  1. Imetysliivien jälkeen en ookkaan enää muita rintsikoita tarvinnut, kun nuoriso-osasto on ystävällisesti jättänyt muistoksi vaan tyhjät nahkapussit. Ennen oli sentään c-kuppi (mitenkään en ole katkera).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä sain nyt Kolmosen myötä vähän lisätäytettä. Katotaan miten masentunut kaksikko on sitten jäljellä kun tää rumba on ohi.

      Poista

Mitä sullon syrämmellä?