torstai 3. tammikuuta 2013

Kaikki kotona, korvien välissäkin

Eka ja Toka siis kotiutuivat joulureissuiltaan vihdoin. Ja hyvä kun kotiutuivat! Täällä hajoiltiin jo ikävästä. Ja ompahan joku kuka hakee kahvimaitoa ja laittaa tiskikonetta päälle ettei tarvitse kahviaan viidettä päivää samasta mukista juoda (sitä ei VOI juoda kuin siitä yhdestä ja samasta mukista) Vauvakin tuntui heti jotenkin seesteisemmältä kun melutaso kotona nousi. Olisiko sillä ollut ikävä?

Tuossa heräiltyä tuli taas niitä juttuja mitkä toivottavasti saisi painettua johonkin muistin lokeroon :) Pienin veljes heräilee ja hekottaa, sen nuorempi isoveli laittaa naamansa sen vauvaveljeksen naamaan kiinni ja kysyy että oliko ikävä. Sitten se vauvaveljes tarttuu sitä isoaveljeä tukasta ja se isoveli huutaa että toi sattuu ja sitten ne kumpikin vaan nauraa.

Noin isoille on hemmetin hankala keksiä lahjoja ja helpoimmalla pääseekiin kun syytää niille rahaa. Ja hyvin oli osattu nyhtää kaikki kynnelle kykenevät käypästä valuutasta. Toinen osti kannettavan tietokoneen (multa heltisi se lupa nyt sittenkin... mikä johdonmukaisuus?) ja toinen ipadin. Piti ostaa joku vähän vaatimattomampi tabletti mutta... menköön nyt sitten. Lataan sen täyteen jotain omia sovelluksia. Ja omin sen täysin. Kostoksi kaikesta mun macbookin omimisesta!

Kumpikin saa jonkin verran onneksi ihan tavaraakin (vaikka se raha on helkerin hyvä koska nuo säästää ja ostaa sitten jotain isompaa johon mulla ei kuuna ikuna olisi varaa) koska oisihan se pelkkä raha aika tylsä homma. Tuon ikäiset ei enää pelkkää krääsää paketeista saa vaan ihan käypääkin kamaa kuten cd-levyjä, hanskoja, kirjoja ym ym.

Paitsi tänä vuonna pukki (Siipan vihulainen) veti yhden todella pahan ohilyönnin ja riman alituksen. Nimittäin ihan järkyn tuoksuiset dödöt kummallekkin. Ja koska ne on jotain Simpsons-merkkisiä niin noihan rakastaa niitä. Ihan sama miten venäläiselle turistille ne haisee. Joulujuhliin kumpikin ruiski sitä jo ihan järkyttävät määrät ja koko kämppä löyhkäsi. Ja toi ei häviä vaikka kuinka tuulettaa! Joku Mennen tuoksuu taivaalliselle tohon verrattuna! Mulle ei helpolla tule paha olo tai päänsärky mutta toi kama laukaisee molemmat välittömästi. Kiva pyöriä kemikaali-darrassa päivät pitkät. Pidin melkoisen paasauksen siitä kuinka sitä laitetaan vain kylppärissä ja vain ihan vähän kainaloon.
No nyt äsken helvetin kamala tuttu tuoksu hiipi sieraimiin. Tokahan se siellä oli "vähän kokeillut" omassa huoneessa ja "ihan vahingossa" laittanut. Voi saatana. Voipi olla että ihan vähän vahingossa ne putelit tyhjenee ja vähän hiton äkäsesti! Siinä on vielä ihan tosi jäykkä se paininosa, tietystihän noi on suihkutettavaa mallia eikä mitään rollonia.

Remonttiäijien odottelussa otin tänään ihan uuden vinkkelin käyttöön. En varmana herää ja puen kun huvittaa. Ei se toiminut tämäkään koska ketään ei ole vielä näkynyt. Ei näy vielä lämpömittarissa mutta musta täällä on jo kylmempi koska puolet kämpän pattereista on pois käytöstä.

Jos tässä odotellessa vaikka setvisi mistä se Ekan avain piti hakea. Kamala hösellys että se saadaan ja pian ja sitten ei saada sitä edes haettua sen reilu kahden viikon aikana mitä pojat oli reissussa...

Ei hitto mä en kestä tota lemua, pakko ottaa suklaata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä sullon syrämmellä?