lauantai 5. tammikuuta 2013

Mun eka haaste!

Periaatteen Nainen muisti mua haasteella (ihanaa jos jonkun mielestä mun jatkuva kiroilu on elämänmyönteistä :)) ja nyt pitäisikin sitten listata kymmenen (10) ilahduttavaa asiaa. Tänään nyt kuitenkin kaikista viime päivien kamaluuksista huolimatta on ollut aika rakkauspäivä, pitkälti pullahumalasta johtuen. Meni siis aika helpolla.

1. The synnytyksestä on niin lyhyt aika että vielä tällä hetkellä mä ilahdun suuresti asioista joita nyt saa ja voi nauttia ja jotka on odotellessa ei suositeltuja tai jos ihan tunnollinen odottaja haluaa olla niin kiellettyjä. Viini (ja siideri ja olut, ihanaa kun olette takaisin elämässäni), sushi, burana, you name it! Tuntuu että päivittäin löytyy joku suuhunpantava mitä ei vuoteen ole voinut ja nyt voi. 

2. Vaikka meinasinkin aluksi että koitan välttää niitä perinteisiä niin on kyllä pakko listata tähän että terveys. Sekä oma että perheen. Viime vuonna poistui liian monta liian läheistä liian nopeasti. 

3. Uimahallin vaaka. Se ihanainen näytti kiloa vähempää kuin ENNEN raskautta. Huijaan ja kusetan itseäni että läskistähän se "kilo viikossa" vauhdilla lähtee. Ei lihaksista.

4. Tuore pulla. Syömishommien ylistämiseksihän tää nyt meni... toivon että uimahallin vaaka silti rakastaisi mua jatkossakin.

5. CMoren kanavat. Ja muut maksulliset vastaavat mitä meiltä löytyy. Järki lähtisi öisin muuten pakkovalvoessa.

6. Kotona oleminen. Musta on ihanaa että saan olla hetken poissa oravanpyörästä. Siellä kyllä ehtii vipeltämään.

7. Ihanakamala väsymys. Vaikka välillä koskee fyysisesti ihan törkeesti kun väsyttää niin paljon, niin onhan elo melkosesti hauskempaa ihan sairaan väsyneenä. Kaikki naurattaa. Pakko tästä kurjuudesta on repiä jotain positiivistakin että jaksaa. Kissa!

8. Meidän Sänky. Paras paikka maailmassa. Meidän kodin keskus. Tuntuu että siellä nuhvaa aina joku koska se vaan on niin hyvä paikka. 

9. Kahvi. Aamulla, rauhassa, paljon.

10. Bloggaaminen. Koska kaikkea vaan ei voi laittaa facebookiin :P
     

Sen isommalti tutkimatta onko tätä haastetta tehnyt vaiko ei, haastan Valeäidin, GreenWomanin ja Taikinanaaman. Eikun kaivelemaan! Ja muistakaamme että positiivisuus on perseestä :)


5 kommenttia:

 1. Jahas, vai että positiiviseksi pitää ryhtyä! :) kiitos haasteesta, sainpahan "helpon" aiheen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. it is. Done. http://valeaiti.blogspot.fi/2013/01/kymmenen-kaunista.html

   Poista
 2. Kiitos haasteesta, yritän vastata mahdollisimman nopeasti!

  VastaaPoista

Mitä sullon syrämmellä?