tiistai 5. helmikuuta 2013

€%"#&¶©$£@§!!!!

Perjantaina tulee keittiön lattiaan anturit muutamaksi päiväksi mittaamaan kosteutta, putkimiehet jonain päivänä korjaamaan olkkarin patteria, uusi sohva tulee ilmeisesti loppuviikosta. Koska täällä saa olla rauhassa ilman että pitää päivystää ukkoja aamusta iltaan?
Yksi ukkeli kävi tänään ja taisi potea melkoista kaamosmasennusta (tai dagen efteriä) koska jättämässään työkirjassa näkyy kuittauksena 5.4.2013. No ei shole niin justiinsa!

Paikallahan on kyllä toki myös sairaslomalainen inuiittinsa ja kuningasideoidensa ("hei vaihdetaanko olkkarin järjestystä ja hei lähdettäiskö nyt just kierrätyskeskukseen") kanssa. Tuolla se nyt pakertaa tavaroita takaisin paikalleen. Mä tulin käymään nettipankissa. Kuten voi huomata.

Jännä muuten miten tälleen väsyneenä ja univelkaisena toi hermojen pitäminen on jollain ihan alkukantaisella tasolla. Ei netti toiminut heti kun noiden mööpeleiden kanssa painittiin ja ei ollu kaukana ettei lentäny läppäri välittömästi seinään. Ehkä ihan hyvä että vauva oli parvekkeella nukkumassa ja Kaksikko koulussa, senverta tuli vedettyä ranskaa suupielet vaahdossa öristen. Olipa jotenkin puhdistavaa ja nyt on aika zen. Tosin voi tietty johtua siitäkin että netti taas toimii. Että Suville vaan vilkutuksia :P

2 kommenttia:

 1. Mistähän minä saisin zeniä, kun ei ole ärräpäiden roiskuttelu auttanut? Taitaa joutua seuraavaksi kokeilemaan hangessa pyörimistä.

  Sympatiaa, empatiaa ja samastumista läjäpäin täältä, ja rakkautta takaisin: http://pollonpoikapovarissa.blogspot.fi/2013/02/rakkautta-lajapain-rakkautta.html <3 Sovitaan, että huomenna on parempi päivä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt joutuin hankeen ennenkuin sulaa pois ;) No ei vaineen. Onhan niitä kausia kun tuntuu että mikään ei auta ja vanne vaan kiristää. Mä en mitään tehoratkaisuja osaa nyt tarjota koska pahimmillaan toimin itse typerästi ja räyhään koko perheelle sitä omaa pahaa oloani. Mikä ei helpota ketään. Paras rentouttaja mulla on urheilu vaan väsyneenä sepä onkin sitten eri homma että jaksaisi lähteä...
   Kovat paineet on isketty nyt kevään harteille, sen on vaan pakko helpottaa!! Siihen asti, hyvä ilma sisään, paha ilma ulos....

   ja kiitos :)

   Poista

Mitä sullon syrämmellä?