keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Jargonia ja pieruhuumoria

Myydään 2 kissaa!!! Tai vaikka annetaan!! Varsinkin jos kaipaat niitä yöllisiä heräilyjä niin nyt on hei sun sauma palata takaisin univelan tielle. Valitse Via Dolorosa! Perkele heräsin joskus viiden jälkeen kun jompi kumpi kateista pisti vauvan lelumaton sujuvasti soimaan kerta toisensa jälkeen.... onneksi tänään ei ole kuin se päivä viikosta kun on hullua menoa aamusta iltaan, oikea ruuhkavuosien huipentuma. Hirveen hyvä että olen vauvan kanssa kotona koska en mä tänään edes ehtisi tekemään töitä. Se tuntui silloin teoriatasolla ihan hyvältä idealta puskea kaikkien harrastukset siihen samalle illalle mutta tää käytäntö on osoittautunut välillä vähän haasteelliseksi...

Mun on nyt ihan pakko hehkuttaa teille näitä. Ihan järjettömän hyvät päällä! Nukkuessa, himassa, muuten vaan ja oompahan nähnyt jumpassakin yhdellä tytyllä tollaset päällä. Nää on just ne byysat mitä  paikkaa kerta toisensa jälkeen kun ne hajoaa kun niitä ei vaan halua heittää pois. Joojoo, ihan totta että kestävämpiäkin varmasti löytyy ja ton ko. puljun tuotteet edustaa kertakäyttö-kulttuuria. Mutta kaikkea ei aina löydy kierrätettynä plus mä olen sallinut meille satunnaisia riepuja henkkarimaukkarista. Vauvakin vetää kuitenkin kestoissa jotka on jo kolmannella lapsella käytössä (osa ollut vielä useammallakin) niin mä luotan siihen että maapallo ei huku meidän takia jätteeseen. Noi on oikeesti tosi mukavat. Vuoden päästä mä varmaan pyörittelen päätä että hitto olenko mä todella mennyt suosittelemaan verkkareita?!?!

Kirjottelin joku aika sitten siitä kun hankittiin Kolmoselle sellainen koiralelu mitä se pelkää. Mä en nyt jaksa etsiä sitä viestiä kun se oli siinä ihan vaan jonain puolen lauseen mainintana. Jokatapauksessa se koirapelko on ohitettu mutta ei se vieläkään kiinnosta. Sitä ei saa nimittäin kunnolla suuhun.

Viaton muovikappale

Sen sijaan monet hyvät naurut on saatu kissojen reaktioista ko. lelua kohtaan. Se lelu siis haukkuu muutamalla eri tavalla, jos sen jätät päälle niin se haukkuu itsestään muutaman minuutin välein ja kun sitä vähän tuuppaa niin se liikkuu. Täällä on ulvottu naurusta kun kattimatit kiertää hauvaa kaukaa, menee lähemmäksi ja säikähtää sitä haukkumista ihan sikana (vai kissana, ehe ehe), tönii sitä ja se lähtee liikkeelle, kimpassa katselee ja kiertää mitä sille pitäisi tehdä ja sitten lopulta tönii sen piskin kumoon ja puree sitä hännästä. Hölmöjä ötököitä :D

Kokkasin eilen yhtä miesväen suosikkia vauva lonkalla. Sain vihdoin hökötyksen heitettyä uuniin ja rojahdettua sohvalle. Jonkun tovin päästä kuuntelin kun kuuluu uunista niin kiva sihinä ja aiettä siellä se ruoka nyt valmistuu ja porisee. Kunnes satuin kurkkaamaan sinne uuniin ja huomasin että ape oli alkanut kiehumaan tjtn ja soossit oli uunin pohjalla. Note to self! Muista AINA laittaa pelti ja uunipaperi sinne ala-lauteelle kun käytät uunia! Tai hanki isompia uuniastioita. Ja jos keittiöstä kuuluu kummia sihinöitä tai muita epämääräisiä ääniä niin käy nyt herranjumala heti selvittämässä äänien alkulähde.

Tuli muuten sitten vesilasku. Voi jööses!!! Summa oli niimbalgauhia että ihan tosissaan oltiin jo varmoja että nyt täällä vuotaa jotain jossain. Siippa soitteli eteenpäin ja kyseli että miten tämä on mahdollista (muistakaa, se reklamoi aina ja kaikesta) ja jos se ei ois soittanu niin sitten oisin kyllä jo minä. No sieltä luurin toisesta päästä henkilö takertui heti että tässä marraskuussa näkyis olevan joku piikki tossa vedenkäytössä. Nojoo niin oli, se tiedettiinkin. Joku synnyttäjä lotrasi silloin muutaman yön siellä suihkun alla miettimättä sen suuremmalti Afrikkaa tai muita kuivia alueita. Ja sitäpaitsi nyt on maaliskuu ei marraskuu. Seuraavaksi henkilölle luurin toisessa päässä selvisi että meitä on 5 henkeä, joista 1 siis nelikuinen vauva. No sehän jos vauvaa kylvettääkin niin kyllä se vie vettä. No aivan, ne on noi nelikuiset yleensä perheissä ne pahimmat vedellä lotraajat, koko ajan saa olla vahtimassa tossa lavuaarin luona etteivät lorottele kuutiotolkulla menemään! Oltiimpa tyhmiä!
Selvyyttä ei saatu. Tässä nimeltä mainitsemattomassa kotikaupungissamme kun on nykyään tapana näihin uusiin taloihin laittaa asuntokohtaiset vesimittarit. Mikä on joo ihan hyvä. Vuokraan ym. kun ei voi itse vaikuttaa mutta toi on se missä voi vähän kikkailla kustannusten kanssa. Haasteeksi muodostuu vaan se että sitä henkilökohtaista mittariasi et saa luettua mistään koska sitä ei asunnon yhteydessä ole. Mulla ei sitä laskua tässä nyt ole jotta saisin tähän naputeltua ne kuutiomäärät mutta ne oli sitä luokkaa että muutama asiasta jotain tietävä totesi samantien että ei ole mitenkään mahdollista että on saatu se aikaiseksi. Perseestä. No seuraillaan nyt ja jos ensi lasku lähentelee samaa tähtitiedettä niin sitten alkaa kyllä jo läski tummumaan. Muuallakin kuin meikäläisen ahterissa kun painun varaamaan pesutuvan koko loppuvuodeksi.

Ja lopuksi vielä mainostettu pieruosio! Oltiin tuossa olkkarissa iltana eräänä ja juteltiin leffoista. Eka siinä töräytti aikamoisen pyrstöyskän johon Siippa totesi että "no nyt sieltä kyllä tuli Jaakko ja pavunvarsi". Oli niin huono läppä että nauroin sille joku kolme päivää.

5 kommenttia:

 1. Kiitos kotihousuvinkistä, tarvitsinkin juuri uudet.

  VastaaPoista
 2. No perhana, joutuuko tässä tilaamaan itsellensä pöksyt (ja toki jotain pientä kivaa päälle, jotta saadaan postikuluille katetta)! Justiinsa (viime kuussa tai jotain...) feisbuukkiin kiroilin, että on raskasta tämä kot'äeteys, kun kahdet kotihousut on tullut sihkutettua takalistosta puhki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joudut :D Tosin en mä noiden kestävyydestä vielä osaa sanoa mitään mutta hemmetin mukavat ovat päällä..

   Poista
  2. Luulen et mun pitäis Ryhtiliikkeeni mukaisesti ruveta käyttämään ainoastaan farkkuja tai vähintään viis numeroa liian pieniä verkkareita, että kävis lässähtäminen liian epämukavaks... vaan tilaanpa silti ihan uhallanikin nämä! Tämä päivä oli niin stttanan arsesta että lohtu se on materialohtukin, pitsan ja kuoharin puutteessa. :D Voe perse.

   Poista

Mitä sullon syrämmellä?