lauantai 16. maaliskuuta 2013

Kuinka saisin rikki kookospähkinän?

No nyt kaikki kaltaiseni ituhipit ja elämäntapaintiaanit kynä käteen, seuraa ahaa-elämys!

Ostettiin tuossa jokunen aika sitten Kolmoselle Ruskovillan villakypärä. Vikatikki! Tyypin päänahka ei sitten kestänytkään villaa. Eipä käynyt mielessä koska saman puljun villavaippahousut on ihan parhaat ja niiden kanssa ei mitään ongelmia ole ollut.

Kolmonen repi päänsä verille ja tyypin polla muistutti lähinnä kärpässientä. Nukkumiset oli hankalia kun kutitti. Nirhin tyypin kynnet niin lyhkäiseksi kuin uskalsin. Varmin keinohan olisi varmaan ollut teipata patakintaat tai jotain jannulle mutta musta se olisi ollut melko julma ratkaisu tollaselle nelikuiselle joka on justiinsa keksinyt että hei näillä räpylöillähän saa tungettua kaikkea suuhun. Lelut on kivoja ja on niitä pelkkiä käsiäkin kiva pistää suuhun.

Erinäisiä rasvojakin kokeiltiin mutta ihan paras apu oli kuulkaa kylmäpuristettu kookosöljy! Sieltä kävin keittiöstä nappaamassa ruoanlaittoon varatun putelin vauvan rasvaksi. Pää öljyiseksi ja puuvillaa päälle. Helpotti punoitukset, kutinat ja muut. Plus vauva tuoksui ihan tosi muikealle.

Omiin iho-ongelmiin samainen tuote on ollut kanssa hyvä. Ja toiset sivelee kuulemma hiuksiinkin.

Kolmonen valitettavasti tämän myötä keksi raapimisen. Pää ei mun mielestä kyllä enää kutise koska raapimista tapahtuu vain kun on tarpeeksi väsynyt plus syödessä. En tiedä mitä aarteita se sieltä päänahasta yrittää kuopia. Jokatapauksessa kookos hoitaa kivasti.

Pahoitteluni korvamadosta :)


EDIT Mun vauva kääntyi tänään ekan kerran.

3 kommenttia:

 1. Kookosöljy \o/

  Asiassa on vain yksi pieni mutta: koira lipsuttaa kaiken, mihin vain kieli yltää, ja sehän yltää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. REPS! Nojoo, hitto tuota en kyllä ajatellut... Koirakin ymmärtää hyvän päälle :)

   Poista
  2. En aio tässä yhteydessä luetella tahi listata, mitä kaikkea muuta se ymmärtää nuoleskella... ;) Mutta kyllä, kookosöljyssä uitamme koirasta huolimatta erinäisiä ihoalueita aina tarpeen vaatiessa. Onsevaanhyvvää.

   Poista

Mitä sullon syrämmellä?