perjantai 1. maaliskuuta 2013

Maaliskuu maistuu mansikalta!

PeNa lanseerasi idean kitinättömästä maaliskuusta joka kiehtoo allekirjoittanutta ihan huisisti. Kuitenkin niistä omistakin märinöistä valtaosa on melko turhia. Sen huomaa siinä vaiheessa kun ne märisee ääneen. Asiat on oikeasti enemmän kuin hyvin.

Mr. Smurffi tarjoili nyt kuitenkin hieman haasteellisempaa panosta heti tähän maaliskuun alkuun. Nimittäin muhun iski melkoinen flunssa. Olo on, no niinkuin flunssassa on. Kissanraato. Viikonlopullehan oli kaikkea superkivaa tiedossa kuten We will rock you, brunssia ja kirpparia. 

Henkisestä paistinpannun iskusta takaraivoon huolimatta aion kuitenkin tarttua positiivisuuteen ja näyttää kieltä Mr. Smurffille. Tämä on kuitenkin vain flunssa. Suhteutan sen siihen että kaverini täräytti melkomoisen mällin autolla pari viikkoa sitten. Sellaisen mällin missä olisi aika isolla todennäköisyydellä voinut olla selviytyneitä nolla. Jos hän pystyy sieltä sohvan pohjalta näkemään kivoja juttuja niin sitten pystyn perkele minäkin! Vaikka ne tulisikin räkäpapereiden ja aivastusarmeijan takaa.

Ihania juttuja flunssan seasta on että kaikki muut on terveenä. Lapset on koulussa ja pääsevät Isilään viikonlopuksi, mitä ovat odottaneet ihan tosi paljon. Mun äiti tulee saattamaan Kaksikon bussille että pääsevät lähtemään ja mun ei tarvitse koko Kolmikon kanssa selviytyä ruuhkassa keskustaan ja takas.
Siippa lupasi lähteä kesken päivän töistä jos tarpeeksi pahaksi olot täällä äityy ja jättää nyrkkeilyn illalla väliin että saan levätä. 
Keittiön lattian pitäisi olla kiinni kuukauden sisällä.
Aurinko paistaa ja valohoitoa saa täältä sisältäkin käsin.
Netflix on täynnä hömppää.
Me päästään huomenna Siipan kanssa kaksin liikkeelle ekaa kertaa sitten Kolmosen syntymän.
Dacapo-kakkua on vielä jäljellä.
Mun kampaaja lupasi hoitaa Kaksikon päät siitä huolimatta että on äitiyslomalla. Se ymmärtää sen että mä en luota muihin kuin siihen kun kyseessä on meidän talouden kuontalot. 
Kaappi on täynnä teetä ja vedenkeitin toimii.
Mulla on maailman parhaat lapset ja Siippa.
Kissat tajuaa tulla röhnöttämään viereen kun on kipeänä.
Meidän uusi sohva on ihan mahtava.
Ja viimeisenä.. flunssasta huolimatta olo on hyvä :) ehkä se positiivisuus ei olekkaan ihan niin perseestä.

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti on jonkinlainen pikaflunssa! Paranemisia! We will rock you, olen kateellinen :)
  Mun vkl kuluu kirpparitavaroiden laputtamisessa, otettiin 3 viikkoa kirpparipöytää tarkoituksena et jos tässä nyt sit muutetaan niin mukaan ei tule edes yhtä murokulhoa jolla ei tee mitään. Ja tietysti samalla jos tienais jotain extraa niin en valita ;)

  Uusi sohva? Minussa asuu vähemmän salaisesti himosisustaja joka lukee intona kaikki Avotakat ja Divaanit, joten kerro ihmeessä millainen :)??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me on noi We will rock youn liput ostettu joskus kun vauva oli vielä mahassa eli toivon mukaan päästään. Aika sängyn pohjalla saan olla ennenkuin peruuntuu...
   Ostettiin ihan perus U-sohva, mustanvärinen. Ja iso rahi toista päätä vielä pidentämään. Nyt mahdutaan kaikki hyvin röhnöttämään :P Tuo kompleksi vie kyllä tilaa ihan hitsisti mutta on tosi kiva. Varsinkin jos vertaa edelliseen liian upottavaan missä istuintyynyt menetti muotonsa välittömästi. Tää on selkävammaiselle kivempi, ei liian pehmeä ja helppo nousta ylös. Maskusta hankittu ja kun joulun jälkeen haettiin niin aika edullisestikin saatiin..

   Poista
 2. Tästä kyllä itseasiassa tuli hyvä mieli tänne asti :)! Oi pääsette Siipan kanssa ulos! Ihana! Hyvää viikonloppua flunssasta huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen että meistä kumpikin kyllä vahtii kelloa ja miettii että mitenhän se vauva pärjää :D tosiaan tuo meno on lyöty lukkoon ennen vauvan syntymää ja ei sitä silloin ole osannut arvailla että koska on valmis vauvan hoitoon jättämään. Ei meistä kumpikaan taida ihan vielä valmis olla muttakun on kyseessä vain 4:n tunnin poissaolo niin mennään, sittenhän sen näkee miten kukakin osapuoli on pärjännyt :D Hyvää viikonloppua sinnekin!

   Poista

Mitä sullon syrämmellä?