torstai 14. maaliskuuta 2013

Ruokala

Että mua meinaa riepoa taas tää imetyshomma. Tai ei nyt niinkään se imetys mutta tämä etumuksen muuntautumiskyky.

Imetysliivit on taas jo liian isot eli uusia pitää hakea. Ei siinä, onhan ne tosi kovalla käytölläkin että senkin puolesta hyvä välillä uusia. Mutta en tarvis kyllä tässä kaappeihin mitään imetysliivi-läjää pyöriskelemään. Ja ei, ei voi heittää pois. Mä pidän vaatteen aina loppuun asti ja sitten vasta heitän pois. Ellen luovuta vaatekeräykseen. Mutta jotenkin en nyt kohtaa sen ajatuksen kanssa että puskisin pokkana vaatekeräykseen noita liivejä...

Urheiluliiveistä yhdetkään ei istu täysin hyvin mutta jotenkin ärsyttää lähteä niitä uusimaan. Hyvät maksaa ja kun tissit on jokapäivä erilaiset niin monetko niitä pitää haalia että edes joskus osuisi kohilleen? Uikkareista kumpikaan ei tunnu hyvältä päällä. Ylipäätänsä urheiluvaatteet istuu nyt huonosti. Mä en ihan hirveästi enää näillä vuosirenkailla ihmettele sen perään miltä mikäkin päällä näyttää vaan panostan mukavuuteen. Koska yleensä jos tuntuu mukavalta niin se myös sitä myöten näyttää hyvältä (tähän nyt ei lasketa mukaan esim raskausajan alusvaatteita tai tukisukan tapaisia. Tai korkkareita).
Ja ihan erityisen kiva olisi jos ne urheiluvaatteet olisi mukavat päällä koska senverran konvehtiperse mä olen että käy ärsimään jos joudut koko ajan siinä liikunnan ohella korjailemaan ja asettelemaan.

Tässä pukkaisi taas päälle sellaista mihin ois kiva laittaa jotain siistimpää päälle. Mutta imetys. Olisi varmaan kannattanut panostaa siihen imetysmekkoon... Kesämäisiä kietaisumekkoja olisi vaikka kuinka. Kyllähän se pääsiäisenä on jo niin että pääskysestä ei päivääkään?

Hupparit näyttää järjestään kamalilta. Ne sellaiset fit-malliset. Quasimodo etupuolella. Ihmeellinen tissipuoli. Menetetty parihan tämä oli jo aikapäiviä sitten mutta nyt vaan pistää silmään. Tissit on ihan eriparia keskenään ja tähän muuhun vartaloyhtälöön ne ei istu kyllä pätkän vertaa. Vaatteet istuu kivasti kaikkialta muualta paitsi tissien kohdalta.

Ja aikanaan kun ei tarvitse enää toimia ruokalana niin onkin varmaan tosi todennäköistä että yhdetkään vanhat liivit enää istuisi. Että tissit hei nyt jokotai tän homman kanssa! Ei jatkuvaa aaltoilua koosta ja muodosta toiseen.

Ps. No pikkasen repsahti nyt marinan puolelle. Mut hei siellä on joku jääkausi ulkona ja vauva nukkuu yöt vaan tissi suussa. Sovitaan et tää oli sellanen positiivinen ulina.

Pps. Ekan kanssa saa tapella siitä kun se heittää joka päivä koko vaatekertansa pesuun (siis hupparit, verkkarit ym mitä voisi ehkä pitää toisenkin päivän ellei ne nyt ihan esiinny ruokalistana ja kuralätäkkönä) ja Toka taas vetää suvereenisti vaikka koko viikon samoissa kledjuissa. Hirveen kiva että tasapainottavat toistensa toimintoja mutta mulle kelpaisi kyllä ihan se kultainen keskitiekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä sullon syrämmellä?