lauantai 20. huhtikuuta 2013

Kolmikon metkuja

Poikia kun on niin sattuu ja tapahtuu ja pojat on poikia ja muuta klassista sukupuolishaibaa ja liibalaabaa! No tässä nyt pari viimeaikaista...

Eka oli kaverin synttäreillä ja kotiutui sieltä sellaisen valotikku-härpäkkeen kanssa. Tiedättekö niitä neonvärisiä mitkä loistaa pimeässä? Toka sen kanssa temppuili ja taiteli ja yhtäkkiä parkaisi kovaa että äiti tätä meni silmään. Samantien hanan alle ja huuhtomaan jätkän silmää (on muuten tosi helppoa! Eipä!) ensin käsipelillä mutta aika äkkiä vaihdoin ruiskuun (kaikissa lapsiperheissä muuten kannattaa olla ruiskuja! Ne on ihan älyttömän monikäyttöisiä!) koska ei vaan nähnyt meneekö sitä vettä sinne silmään asti vai ei. Siinä jonkun aikaa lotrattua totesin että eiköhän tuo nyt ole huuhdottu ja aloin sitten tutkimaan sitä valotikkua. Nestettähän sieltä valui. Mä olen jotenkin luullut että ne olisi sisältä jotain kiinteää kamaa tai edes geelimäistä mutta ei sitten näköjään. Ei mitään hajua onko minkälaista myrkkyä. Poika vaan puhuu että silmää kirveltää. No varmana kirveltää kun just on paineella puskettu hanatolkulla vettä. Kello oli viittä vaille nukkumaanmeno ja totesin että ei hitto mä en nuku koko yönä jos nyt en edes johonkin soita. 10023 soittoon. Koskahan mä muistaisin käydä Soneralla rukkaamassa niitä estonumeroita koska mun kännykästä nimittäin ei voi soittaa tuohon. Miten tuo edes voi olla jonkun estonumeron takana???!
No Siipan luurilla sain vihdoin tuuttausäänen kuuluviin niin eikö ole kuulkaa jono. Melkein 10 minuuttia jonotin ennenkuin sain ihmishenkilön luurin päähän neuvomaan. Ei siinä silmässä mitään näkynyt mutta sitä pientä kirvelyä vieläkin. Turinointia tovi tuonne ja sitten vielä soittoa myrkytyskeskukseen (jossa myös jono). No seurantalinjalle saatiin jäädä, silmätulehduksen riski mutta ei sen vakavampaa jos ei oireilu pahene. Aamulla oli jo entisellään. Että tiedätte nyt sitten, älkää sekoittako keskenään valotikkuja ja uteliaita lapsia.

Mitäpä veikkaatte, onko vauvalla joku herkkyyskausi kiinteistä jos se yrittää raadella ikenillä irti palasia vaikkapa sormesta? Kolkki ihan systemaattisesti nappaa mun sormen suuhun, upottaa ikenet siihen niin tiukasti kun saa ja kiskasee. Kanankoipiko sille pitää kouraan iskeä?
Tekee muuten samaa temppua tissille. Erikiva!

Toka osti meidän Merimaailma-reissulta sellaisen mustekalan mikä heitetään seinään ja se sieltä valuu pikkuhiljaa alaspäin. Kissapojat on rakastaneet sitä alusta asti ja sitä kytätään aina kun se seinää pitkin valuu. Se mustekalahan piti sitten tietysti heittää kattoon ja sinnehän se jäi. Kun sitä oli sieltä yritty sutia irti mm. vauvan lelukaaren kaarilla, ja se vain levisi pitkin kattoa, alettiin ongelmanratkaisun kanssa lähentelemään jotain kekseliäisyyden Nobelia. Heitetään kissa tonne kattoon ja se tarttuu siihen kiinni. Tai vauva! Joopa.. minähän sen helvetin lonkeroisen kävin sieltä sitten lopulta riipimässä irti. Kivat jäljet jäi muuten!

Hurjat saalistajat kytiksellä

Toka meillä tosiaan on se jonka kanssa sattuu ja tapahtuu... saapa nähdä mitä pojasta isompana oikein tuleekaan. Nyt viime aikojen kiinnostuksen kohteena kun on ollut tavaroiden purkaminen atomeiksi. Täällä on avattu niin vanha herätyskello, kuulokkeet kuin näppäimistökin. Toistaiseksi kaikki on ollut vanhaa ja rikkinäistä mutta sillä silmällä vilkuillaan esim. digiboksia että tarvinnee vähän hillitä herran tutkimisia. Vasara on jatkuvasti hukassa ja mummolassakin parasta ajanvietettä on työkalupakki.

Eka se taas angstaa elämäänsä minkä kerkiää. Riemua kouluun pääsystä riitti ehkä puoleksi vuorokaudeksi ja sitten kaikki onkin taas jo ihan paskaa ja mun elämä ei voisi olla tästä enää kamalampaa (tämä sanatarkka lainaus). Teinit <3 Voi olla että itkettäis jos ei huvittaisi näin paljoa.
Tosin ehdottomana kehuna; Eka nukutti Kolmosen eilen. Vauva oli vielä ihan yliväsynyt eli ei todellakaan mikään helpoin rasti.

Ps. Katselin tuossa Hehkua. Siippa röhnötti siinä vieressä ja pilasi koko homman! Matki Kiti Kokkosta koko ajan (Kitillähän on sellainen ihana kähyääni) pihisemällä ja hönkimällä siinä jotain ihan tyhmää aina kun Kiti avasi suunsa. Mäkään en voinut lopulta enää kuin nauraa joka kerta kun Kitiä kuvattiin. Kliimaksina minä huutamassa että sä olet pilannut multa ton ihmisen. Mä en enää ikinä voi katsoa tota ohjelmaa ilman että mielessä pyörii Siippa kähisemässä puhu Irma kovempaa siihen mikkiin.

2 kommenttia:

  1. mun kaveri oli miehensä kanssa kämpissä viettämässä hotelliyötä ja niillä oli viihdykkeenä sellainen geelimäinen penisrengas/klitoriskiihotin, joka ei kuulemma hoitanut hommaansa. ne heitti sen kattoon ja sinne jäi. haha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D :D :D mitään siivoojat on tuumanneet, jos ovat edes huomanneet. "Ompa moderni palohälytin"

      Poista

Mitä sullon syrämmellä?