lauantai 15. kesäkuuta 2013

LobsterIhanainen Rullallein Nunju Liebsteröi, kiitokset ja vilkutukset sinne kauas pohjoiseen.

Nunju oli nimennyt 11 ilon ja hyvänmielen aihetta joten tästä lähtee. Ja pistän sen muuten eteenpäinkin, eli haastetut myös nimetköön 11 ilon ja hyvänmielen aihetta.

1. Kesä. Kesä on kesä ja loma on loma, oli kelit mitkä vaan. Toki olisi kivaa jos tarkenisi. Mutta hyväksyn senkin että kesä on se aika talvesta jolloin ei voi hiihtää.

2. Mintunvihreä kynsilakka. Mulla on nyt joku juttu mintunvihreään. Jos en imettäisi niin värjäisin tukkaa mintunvihreäksi. Joskus se on senvärinen ollutkin. Silloin kyllä yrityksenä oli saada se ruskeaksi.

3. Siippa. Se vaan on jotenkin ihan superkiva. Huipputyyppi. Hyvä jätkä.

4. Facebookin Vaihtorinki-ryhmät. Esimerkiksi tämä on hyvä.

5. True Blood-keittokirja. Takuuvarmoja herkkuja.

6. Kaveripiirissä syntyvät vauvat. Jokasuunnalla poksahtelee ja tupsahtelee pieniä ruttuja. Mahtavaa!

7. Sons of Anarchyn neljäs tuotantokausi. Ja se että True Blood alkaa taas ensi viikolla.

8. Mun piti olla sanomatta lapset mut enhän mä malta. Eli lapset. Mun kauniit, ihanat, hupsut lapset.

9. Se että jääkaapissa odottaa Haraldin voimaolut.

10. Mulla on parin viikon vapautusvastuu vauvan nukutuksista. Tuskin raaskin niitä kaikkia toiselle sysätä koko pariksi viikoksi mutta se jos mikä on ilon aihe että voisin olla niistä vapaa. Raaskiessani.

11. Uusi entistäkin kynitympi tukka.


Mä haastan mukaan seuraavat viisi blogia:

Kokovartalofiilis
Teineistä harvemmin löytyy blogeja mutta tässä yksi missä heitäkin sivutaan. Ja Ani ja tytöt nyt on matkassa olleet mukana sieltä lähtien kun Kaksikko on syntynyt.

LQ
Tykkään kovasti eli siksi Liebsteriä sinne. Ei laisinkaan tyhjänpäiväinen äitiblogi.

Ihminen välissä
Tulevan esikoiskirjailijan hengentuotetta odottaessa voi lukea blogia. Mä kävin oman kirjakappaleeni jo kirjastosta varaamassa! Ja tästä nyt on vanhana Vintiöt-intoilijana pakko tykätä jo blogin nimen takia.

Perhehelvetti
Bloggaajasta, joka laittaa kuvia oman lapsensa kakasta, ei voi kuin tykätä. Mahtavaa Hetty!

With the flow I go
Kadehtien seuraan Nooran puutarhurointia.


14 kommenttia:

 1. Oo, kiitos! Olen aivan innoissani tunnustuksesta ja mietin jo kuumeisesti 11 seikkaa. Arvaat varmaan mikä on niistä yksi. ;)

  VastaaPoista
 2. Näitä on minusta kiva lukea :)! Välittyy hyvä mieli!

  VastaaPoista
 3. Kerron nyt käyneeni täällä, koska liebsteröin tätä blogia. Mutta jotenkin horroksessa en kykene kuin nauramaan hakusanoille ja harmittelemaan, etten ole ikinä ehtinyt katsoa Sons of Anarchya (enkä True Bloodia, mutta se ei harmita).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei mäkin liisteröin sua! Enkä mäkään ehdi telkkarista mitään katsomaan (paitsi True Blood on meillä ollut se juttu joka katsotaan ja jos ei katsota niin tallennetaan) mutta me ollaan investoitu DVD-bokseihin ja katsotaan sitten kun keretään. Ei tuu paineita muistaa kaikenmaailman turhaa telkkarista.

   Poista
 4. Heippa, vihdoin sain aikaiseksi tulla vastavierailulle ;), ja kiva että mun juttuja joku muukin ymmärtää kuin oma äiti. Toi 11 kohtaa voi kyllä olla peruspessimistille aika paha nakki :D. Koitetaan... Hetty

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeee kiva kun tulit. Ja ei sitä nyt tarviikkaan mitään yltiöpositiivista hakea, onhan se kakkakin ilon aihe ;)

   Poista
 5. Filmnetissä alkaa nyt maanantaina se uusin kausi True Bloodia ;) Eli se sarjan 6 kaussi käännetään aina su-ma yönä ja maanantaina sen voi jo katsoa sit, eli melkein suorana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä näkyy cmore eli sieltä vahdataan True Blood, maanantaina alkaa sieltäkin. Me ei tykätä katsoa koneelta ja mun käsittääkseni Filmnet ei vielä toimi netflixmäisesti ja senkin kanssa on kuulemma ollut ongelmia jos koitat kytkeä konetta telkkariin..

   Poista
 6. Kiitos haasteesta! Ilahduin ja perehdyn mahdollisimman pian :)

  VastaaPoista

Mitä sullon syrämmellä?