torstai 29. elokuuta 2013

Liptonismia

Sain tämän haasteen Saaralta jo aikapäiviä sitten muttakun on pitänyt nillittää kaikenmaailman omanapaisuuksia vaan niin meinasi vallan hukkua luonnoksiin. Kiitos siis Saara, tykkään susta :)
 1. Mikä on lempisanasi? Tykkään taikasanoista kuten Kiitos
 2. Mitä sanaa vihaat/inhoat eniten? "En osaa." Varmasti osaat jos viitsit edes yrittää ja jos et heti osaa niin voi opetella
 3. Mikä saa sinut hyvälle tuulelle? Aurinko. Kahvi ja pulla. Terveisin nimimerkki raesokeria suupielessä
 4. Mikä saa sinut pahalle tuulelle? Semmoinen turha kiukuttelu ja vinkuminen. Elämäni taustamusiikki.
 5. Lempi kirosanasi? Vittu. Sopivan lyhyt ja napakka.
 6. Millaista/mitä ääntä rakastat? Pakko sanoa että hiljaisuutta.
 7. Millaista/mitä ääntä vihaat? Ylenpaltista kakofoniaa. Missä on kaikkea niin sekaisin että mitään ei pysty erottamaan. Tulee skitsofreninen olo.
 8. Mitä muuta ammattia (kuin nykyistäsi) haluaisit kokeilla? Jotain sellaista missä ei tarvisi olla tekemisissä yhtään ihmisten kanssa. Josta kuitenkin jäisi näkyviin joku työnjälki.
 9. Mitä ammattia et missään nimessä haluaisi harjoittaa? Patologi. Aikanaan ruumiinavausta pari kertaa seuranneena ei olisi mun kuppi teetä. 
 10. Jos taivas on olemassa, mitä haluaisit Jumalan sanovan sinulle porteilla ensimmäisenä? Tiketistä sisään.... eh eh.

2 kommenttia:

 1. Hyva Kukkavarvas!

  Olen harraslukijasi, mutta huono kommentoimaan (ensimmainen kerta taalla!). Asun ulkomailla, ei ole lapsia ja muutenkin elamantilanne ihan erilainen, mutta halusin kertoa, etta innolla luen postauksiasi ja haluaisin kehaista kuinka hyvin ja monipuolisesti kirjoitat. Kiitoksia mukavasita lukuhetkista!
  T.Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No moi! Hei kiva kun kirjotit :) Hauska että ilmiannoit itsesi, musta on aina kiva kuulla ketä sieltä puolelta löytyy. Kiva jos maistuu :)

   Poista

Mitä sullon syrämmellä?