lauantai 3. elokuuta 2013

Suloinen krapula

Jos perheenäiti tuulettaa villisti ja meinaa päivittää facebookiin että on juuri tehnyt pyykinpesuennätyksensä (8 koneellista päivässä) niin on aika vähän helvetin korkea aika että se äiti lähtee johonkin sieltä himasta ja vähän hiton äkkiä!

Kolmosen kummitäti suuntasikin meille yökylään ja lähdettiin tytöissä sitten vallan vähän yöelämään.

Vauva oli edellisenä yönä valvottanut mua kolme tuntia joten ajattelin että mitenhän tuota jaksaa. Että jos vaan käydään niin sekin on hyvä. Vaan kun eräs hyvinkin villin menojalan omaava kaveri lyöttäytyi vielä seuraan niin niinhän siinä kävi että löydettiin itsemme Molly Malonesista hyppimästä ja huutolaulamassa Sex on firea. Pilkkuun meni vaikka ei pitänyt, rahaa paloi ja ääni lähti. Mutta hauskaa oli!
Satuin törmäämään myös kaveriin ketä en ole puoleentoista vuoteen nähnyt ja sekin oli hauska yllätys. Kaikesta hippaamisesta huolimatta oli ihanaa tulla kotiin ja ylipäätään huomata että mikään järjetön polte aikuisten ulkoiluun ei ole. Vettäkin muistin juoda joka välissä ja paljon.

Tänään on sitten vähän podettu, ei onneksi mahdottomasti mutta senverran että Kallio Block Party jäi väliin ja muutenkin lämmin päivä tuli vietettyä lähinnä sisällä pötköttäen. Onneksi poteminen tuntuisi jäävän yhteen päivään. Krapulakaan ei tunnu niin pahalta kun se harvemmin on. Siippa on hoitanut ja paaponut potevia ja vaikka koitin passittaa sitä ulkoilemaan vuorostaan tänään niin ei halunnut mennä.

Oli aika kun tykkäsin mennä ja käydä, paljon ja usein. Mun sosiaalinen elämä oli sellaista että siihen kuului paljon ulkoilua. Se oli kivaa ja sieltä on paljon ihania muistoja mutta tuntuu nyt tosi hyvältä kun on olo että nyt ei tarvitse. Ei huvita. Ei ole halua. Joskus on kiva mennä mutta se riittää. Mä haluan olla kotona näiden mun tyyppien kanssa. Poltetta löytyy mutta lähinnä urkkaamisen aloitteluun ja ylipäätänsä harrastuksiin. Tosin tuntuu kyllä aika kivalta sekin kun kalenterissa näkyy jo seuraava hippailukin. Mutta enää se ei tunnu sellaiselta pakko päästä! Toivottavasti liskot on ensi yönä lempeällä päällä.

9 kommenttia:

 1. Jee :)! Kiva kun pääsit bailaamaan! Itsellänikin tuli yhdestä terassi-illasta olo, että kyllähän tämän vielä osaa ja hauskaakin oli mutta suurta poltetta uusintaan ei ole ihan äkkiä, mitä nyt ehkä ukon kanssa jos vaikka... :)!
  Mukavia ja lempeitä hikiliskoja yöhön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa muuta! Mahtavaa kun on kavereita ketkä älyää raahata mut ulos kun en ite osaa :D Mullakin tuli itseasiassa olo että oispa kiva mennä joku hippailta Siipankin kanssa, vaikka aiemmin tuntui että en halua. Saa nähdä millaista Via Dolorosaa kuljetaan ensi yönä...

   Poista
  2. Tommi Läntisen musisoimana vielä :O!

   Poista
  3. Huh, ei ollut onneksi! Ei Tommia eikä kärsimysten tietä.

   Poista
 2. Kiva teksti ja kuullosti samalta kuin täälläkin. Hippapäivä on kiva olla kalenterissa, ainakin tietää , että tuolloin laitan kivaa päälle , meikkaan , kiharran hiukset yms. mutta ihanempaa on viettää aikaa kotona ja olla vaan , nauttia näistä perus jutuista. Mennä olen saanut minäkin , nyt on hyvä näin.


  Hyvää vointia ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo musta tuntuu just että on kiva kun se päivä on siellä kalenterissa mutta se justiinsa että se ei tarkoita että on pakko. Mä en halua kasata turhaa univelkaa jo älyttömän univelkalastin päälle.

   Poista
 3. Mulle taas on menojalkaa alkanut vipattaa vähän turhankin paljon, toisaalta oon ollut yöelämästä poissa enemmän tai vähemmän kohta 4 vuotta ja vähän ahdistaa. Tää kesä ja nää statuspäivitykset ja blogijutut. Ja olin just tän viikonlopun töissä kun ois ollut vaikka mitä kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillonkun Kaksikko oli pieniä niin niin vipatti mullakin. Ja ahdisti se mullakin sillon, varsinkin kun kavereilla ei niitä lapsia ollut ja ne meni ja eli. Auttaisko sullakin se että sinne kalenteriin saisi merkattua jonkun hippautusillan? Kesä jatkuu, vielä ehtisi :)

   Poista
  2. Kyllä sinne sais, mutta kyllä mä tiedän deep down ettei se vipatus nyt ole ihan yksiselitteisesti menojalan vaan vähän koko tilanteen (varmaan vähän sama missä oot ollut Kaksikon aikoihin parisuhdemielssä) seurausta jne.
   Mutta maanantaina on firman kesäjuhlat, kyllä mä siellä voin pari juoda ja alkaa sit halailla kolleegoita!

   Poista

Mitä sullon syrämmellä?