torstai 10. lokakuuta 2013

Eniten *ituttaa kaikki

Tänään ärsyttää...

...yöt läpensä raivoava vauva
...jumissa olevat hartiat
...univelka
...sade ja harmaa
...Kaksikko joka ei kyllä jumalauta kuuntele yhtään mitään!
...6455476438 kertaa toistettavat asiat
...päänsärky
...tyhjä tili
...Siippa joka ei kyllä jumalauta kuuntele yhtään mitään!
...7364746862 kertaa hoettavat asiat
...universumi

Ja mitäs se kello jo on? Ohhoh, melkein kahdeksan aamulla. Vittu! Menen juomaan pintillisen kahvia ja sen jälkeen hakkaamaan päätä seinään. Josko se tästä.

7 kommenttia:

 1. Jaxuhali.
  Kahvi kannattaa tässä vaiheessa jo terästää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks. Hyvä vinkki mutta ei tänään toteutuskelpoinen :/ Terästyksen sijaan painuin heti aamusta seitsemän kilsan lenkille ja sitten vielä SYÖHelsinki-lounaalle. Auttoi. Olen jälleen zen ja hyvä ihminen.

   Poista
 2. Sama fiilis, tosin elukan ja lapsen heräteltyä viime yönä valvoskelin sitten muuten vaan. Mä niin ajattelin illalla, että tästä tulee hyvä päivä. Eipä näemmä tuu. Tsempit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on niin paskaa että ei saa nukuttua sitten kun saisi vaan valvoo. Mulla on monesti ihan sama ja se päivä ei vaan voi lähteä hyvin käyntiin kun tietää että tulee olemaan ihan helvetin väsynyt puoleen päivään mennessä. Tsempit sinnekin!

   Poista
 3. Samoissa tunnelmissa vedetään. On se elo mukavaa, kun raivon ja itkuväsyn aallolla ratsastaa. Hurja tsemppirutistus! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua ärsyttää ihan sairaasti se että pitäisi aina jaksaa olla aikuinen. Ja ymmärtää sitä muiden kukkumista ja kiukkua. En jaksa enkä halua! Teki tänään mieli purra joltain pää irti. Meni onneksi ohi kun sain vähän tuuletettua. Olisi edes joku toinen vuodenaika!

   Poista
  2. Hei just niin! Mullakin on mitta ihan ylikuohumispisteessä, taas. Ja lunta puskee, eikä ole talvirenkaita, saati lapselle toppahaalaria, kun en flunssan takia pääse liikkelle, ja valivalivali.

   Poista

Mitä sullon syrämmellä?