sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Kuukletin

Marraskuussa Hesarista eksyi monikin lukemaan Kavioita mutta on täällä käyty muutenkin. Pitkästä aikaa siis googlen helmiä

Minkä ikäisenä on liian vanha festareille
Kesällähän tästä tuli höpötettyä ihan blogipostauksen verran. Silloin olin sitä mieltä että siinä vaiheessa kun pitää varata hotellista majotus festaroinnin ajaksi mutta ehkä mun kanta ei olisi enää ihan noin jyrkkä. Teltta on kyllä edelleen se ykkösvaihtoehto.

Mitä tarkoittaa plop
Meillä se tarkoittaa ainakin sitä äänimaailmaa kun äidin aivokapasiteetti on ylitetty.

koulus pitkät kalsarit
No ne on kato ihan hyvä olla näin talvella. Ettei paikat palele. Ei siellä koulussa kukaan näe mitä sulla on housujen alla. Paitsi ehkä liikkatunnilla pukukopissa. Mut kyllä sä hei jotain keksit.

Kutsukaa mun mukaan
Kutsukkee vaan!

paavo arhinmäen hullu vuosi
Paavo se on hullutellu niin paljon että aina ei ole edes tiedetty missäpäin se hiihtelee. Me on bongattu Paavo ainakin Skidit-festareilta.

välikausivaatteet
Näitä ei täältä blogista löydy. Ja siinä vaiheessa kun alkaa löytymään niin toivon avokämmentä naamariin jostain suunnalta.

rauhoittumiskeinot lapsille
No niitäkään ei täältä blogista valitettavasti löydy. Itse toivoisin myös vinkkejä aikuisten rauhottumiskeinoille.

Ps. Movember on viimein ohi! Kalapuikko on kadonnut! Siippa suuttui kun sanoin sen naamaa vauvan pepuksi. Eikä se tykännyt siitäkään kun Eka sanoi sen naamaa posliiniksi. Ihme niuho.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä sullon syrämmellä?