maanantai 16. joulukuuta 2013

Party hardy

Puuh! Jokohan sitä kykenisi näppäimistönkin äärelle.

Tulipa nimittäin käytyä yöelämässä villiintymässä. Mulla on ollut tässä kaikennäköisiä juttuja joita haluan tehdä ennenkuin työelämä imee taas mukanaan ja yksi ehdoton oli baarissa pitkän kaavan mukaan. Halusin juoda kaikki maailman viinit ja huutohypätä tanssilattialla. Kolmosen kummitäti oli heti mukana ja niimpä tämä sitten männäperjantaina toteutettiin. Rairai! Kuvaan kuului myös se että homma suoritettiin kaukana kotoa eli olin ekan kerran yön yli erossa Kolmosesta. Ja jopa teki terää!

Vaikka mä aina satunnaisesti olen täälläkin haikaillut sitä yöeloa kodin ulkopuolella niin on se hauska huomata että ihan samalla tavalla se baarielo pyörii. Että ei siinä sillä tavalla mitään menetä jos sinne ei alvariinsa pääse. Ja kun harvemmin käy niin aika takuuvarmasti on ihan jättekivaa. Kuten nytkin. Pakko vaan todeta että se tekee niin hyvää kun on vähän erossa perheestä ja kotiseinistä. Hyvän seuran ja juoman kera. Tanssilattialla jossa levikset repesi ja timantit oli ikuisia, meistä puhumattakaan! Livemusiikin parissa joka vaan toimii lähes poikkeuksetta aina.
Toivon kyllä että ihan niin pitkäksi tauko ei venähtäisi mitä se nyt oli, edellisestä kerrasta kun hujahti miltei viisi kuukautta. Vaikka ilta oli pitkä niin kertaakaan ei tuntunut että pitäisiköhän jo lähteä. Päinvastoin pilkku tuli aivan liian aikaisin. Tuntuu ajatuksena niin hassulta että kaksi mun lapsista on lähempänä täysi-ikäisyyttä kuin minä. Mutta en suostu vielä luovuttamaan mantteliani krebaajana eteenpäin. Vaikkakin visiittini yksittäisiä ovatkin.

Näin perheellisenä jaksaa kyllä huvittaa tämä oma toiminta jos on joku iltameno tulossa. Ennen lähtöä järkkäsin himassa minkä kerkesin. Myllytin pyykkiä sen minkä pystyi, astiat koneeseen ja lelut paikoilleen. Siivoamaan en sentään alkanut,joku roti sentään! Raahauduin kauppaan ja kannoin kaapit piukkaan safkaa, ostin jopa Siipalle lahjan (wtf!!!!??). Että kun se nyt hyvänen aika vallan oli sitä mieltä että olisin voinut olla vaikka koko viikonlopun. Niinkuin mun nyt tarvisi jotain huonoa omaa tuntoa potea siitä että kerran puolessa vuodessa menen. Vauvalta leikkasin kynnet ettei se niin raapisi yöllä Siippaa ja tuntui että kissatkin kihnutti jalassa normaalia enemmän ennenkuin lähdin.

Kerrankin sattui reissu jossa jälkipotemiselta vältyttiin aika mukavasti. Tai ainakin jos vertaa siihen kummoisessa hapessa sitä yleensä on seuraavat päivät. Kerrankin vältyttiin ei enää koskaan-mantralta. Saatoin kyllä seuraavana aamuna hieman jutella muinaista norjaa suureen valkoiseen puhelimeen mutta ei avata sitä tämän yksityiskohtaisemmin. Sekin vain loppupeleissä nauratti. Että mitenkä tässä nyt näin. Jokatapauksessa katumusharjoitukset olivat kerrankin vähäisiä. Ehkä sitä jo näillä vuosirenkailla osaa edes joskus osua niihin kuuluisiin omiin rajoihin. Mutta vaikka tässä nyt melko normioloissa jo huidellaan niin ehkä tänään vielä ei ole se päivä kun lenkkipolku kutsuu tai uimahalli imee puoleensa. Väsymystä tuli nimittäin kuitenkin kerättyä.

Kotona oli tietysti pärjätty loistavasti. Kaikki olivat nukkuneet. Koti oli siivottu. Ruoka oli valmiina kun viimein pääsin takaisin kotiin ja Kaksikkokin leipoi kuppikakkuja. Kyllä kelpasi potea!

Ps. O-ou, nalli napsahti! Vedän mietintämyssyn päähän ja vetäydyn pohtimaan. Teroitelkaapa kynät jo valmiiksi ja aivan mahtavaa olisi saada uusia osallistujiakin :)

2 kommenttia:

  1. Voi, minkä kateuden pistoksen tunsin syvällä jossain sydämen ja maksan välissä. Paksuna ei tarvitse haaveillakaan tuollaisesta, levikset repee ihan omastakin takaa. Välillä on jumalaton hinku kreisibailaamaan ja aina kun sinne pääsee (~4 krt vuodessa) niin olo on vittuuntunut, väsynyt, ufomaisen ulkopuolinen ja loppuillasta aivan liian kaatokännissä. Seuraavana päivänä on niin paha olo, että vituttaa kun edes lähti. Toleranssi alkoholin suhteen on olla ja oman käytöksen suhteen liian korkea, joten siinä vaiheessa kun promillemäärä saisi jo rautakangen perseessä sulamaan, kroppa antaa periksi ennen kuin bileet edes oikeasti alkavat. Jatkan vihertymistä.

    VastaaPoista
  2. No mut hei ei paksuna oo baarissa kivaa. Känniset ihmiset on tosi rasittavia ja jos maha jo näkyy niin koko ajan siinä on joku jotain sössöttämässä. Että älä turhaan kadehdi. Ei se viina maailmasta lopu eikä baarit konkkaan mene sillä aikaa kun sä olet maisemista poissa ;)

    VastaaPoista

Mitä sullon syrämmellä?