keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Release the twins!

Elämä on alkanut pikkuhiljaa muuttumaan. Enää ei tarvitse kaikkea miettiä sen mukaan että mun tarvitsee olla imettämässä silloin ja silloin. Vauvan syömiset ei ole enää pelkästään mun etumuksesta kiinni vaikka edelleen imetänkin. Siintääpä lähitulevaisuudessa jopa kokonainen yö erossa vauvasta. Pikkuhiljaa voi siis alkaa miettimään omaa vaatetustaan muutenkin kuin imetystekniseltä kantilta.

Mulla on rintsikoiden koko muuttunut jokaisen raskauden ja imetyksen myötä. Koko rinnanmalli on jotain ihan muuta nyt kuin mitä se on ollut alkutilanteessa. Sama homma lihomisten ja laihtumisten kanssa. Mä saisinkin uusia koko liiviarsenaalin parin vuoden välein. Mikään ruumiinosa ei ole yhtä eläväinen ja muuttuva kuin tissit. En tiedä pitäisikö sääliä vai olla huvittunut.

Joka kerta kun liivejä menee ostamaan niin se homma alkaa sillä että saa ensin hakea kokoa. Alusvaatteiden sovittelu menee ihan täysipainotteisesta treenistä, hiki lentää! Suurinpiirtein kaikki aakkoset löytyy matkasta kun suuntaan kohti sovituskoppia. Enkä mä voi koskaan edes käydä missään sellaisessa paikassa liiviostoksilla, jossa ei ole kukaan neuvomassa. En tiedä mun kuppikokoa, älä kysy niin vaikeita! Onneksi nykyään kaupoista löytyy tyyppejä joiden hommana on osata silmämääräisesti arvioida se että minkäsorttista sitä kannattaisi päällensä yrittää.

Rintsikoihin ei riitä pelkkä sovitus ja mallailu, pitäisi pitää pari tuntia päällä että näkee onko ne oikeasti hyvät vai ei. Ihan supertärkeää kun on että sen istuvuuden lisäksi ne myös tuntuu hyvältä päällä. Pitsit muutenkin puristaa ja hiertää joten se ei todellakaan selviä millään hetken mallailulla että tuntuuko ne hyvältä. Tai istuvatko. Ettei tarvitse olla koko ajan korjailemassa. Sama homma urheilurintsikoiden kanssa. Se on sama jos farkut puristaa tai kengät hiertää mutta sitä mä en kestä jos alusvaatteet ei tunnu hyvältä päällä.

Nyt tein pientä inventaariota alusvaatteiden suhteen, imetysliiveille on edelleen tarvetta mutta pikkuhiljaa alkaa tuntua että tykkäisin pitää jo ihan tavallisiakin alusvaatteita. Niillekin kun olisi jo kysyntää ja hetkensä. Enkä tarkoita nyt niitä aikuisten keskinäisiä juttuja vaan niitä hetkiä kun olet ihan tuhannen väsynyt ja kissanraatona jo heti aamusta. Silloin on musta kiva vetää verkkareiden alle vähän parempaa buustaamaan päivää. Ei niitä kukaan näe mutta itse tietää että siellä ovat. Vähän syntisenä jaksaa paremmin. Sama homma meikkaamisen kanssa. Mitä väsyneempi mä olen niin sen todennäköisempää on että sudin naamaan vähän jotain. Tänään tosin siinäkin kävi niin että tarpeeksi väsyneenä ja Kolmas lonkalla kantorepussa keikkuessa naamaan tarkoitettu BB-voide päätyikin hiuksiin. Alusvaatteet sentään olen useimmiten saanut puettua sinnepäin mihin ne on tarkoitettu.

Ps. Tänä vuonna ratkottiin Kaksikon opettajien joululahjadilemma niin että lahjoitetaan rahaa lastensairaalalle. Pistettiin samaan pottiin kaikkien aikuisten lahjat sekä joulukorttirahat.

2 kommenttia:

  1. Ootko ikinä käynyt rintaliivikutsuilla? Mun tuttavapiirissä näitä on ainakin kerran puolessa vuodessa ja huomenna on itseasiassa seuraavat! Oon tosin käynyt kesän jälkeen jo kaksilla joten ei ole tarvetta varsinaisille liiveille, mutta ostankin tällä kertaa pikkarit :D Ne liivit ON aika kalliita, mutta hitsin hyviä!! Ja ainakin se liiviedustaja joka meidän kutsuilla häärää on aivan sika hyvä!! Yksillä kutsuilla kävin joilla oli eri esittelijä ja hän oli ok, mutta tää vakiesittelijä on tooosi mahtava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo. Oon käyny tupperwaret ja parit lastenvaatteet ja nuo vaan ei ole mun paikka.. Ja köyhällä ei ole vara halpaan eli parempi panostaa laatuun, ainakin alusvaatteissa :)

      Poista

Mitä sullon syrämmellä?