perjantai 25. heinäkuuta 2014

Morjensta pöytään!

Mistä on täydellinen kesäloma tehty...

...unohtuneista salasanoista
...kestohymystä kasvoilla
...siitä että päivän kaikki ateriat on korvattu mehujäällä ja mansikoilla
...pisamista
...joka päivä nukutuista päikkäreistä
...siitä että ajantaju katoaa kokonaan etkä tiedä mitä päivää eletään
...hampputukasta
...helteen takia huonosti nukutuista öistä
...kesäherkuista
...aikatauluttomuudesta ja kaiken suunnittelemattomuudesta


..Näistä on täydellinen, rentouttava ja hyvä loma tehty

Ensi viikolla starttaa viimeinen kokonainen lomaviikko. Tilaisin yhden aikahypyn takaisin loman alkuun, kiitos.

Nokkelimmat arvatenkin huomaavat blogin nimen muuttuneen. Tähän ei liity mitään dramatiikkaa, halusin vain vaihtaa nimeksi jotain joka olisi vähän vähemmän sidonnainen perheeseen. Ja koska blogin kuvauskin on biisi niin tuntui luontevalta jatkaa samalla linjalla. En valitettavasti löytänyt linkiksi alkuperäistä :/
Ulkoasunkin muutin. Helle pehmensi pään.

4 kommenttia:

 1. Pisamat ja päikkärit puuttuu mutta muuten kuulostaa kovin tutulta… etenkin valvotut yöt. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista että koskaan aiemmin helle olisi haitannut. Okei tämä on kuumin kesä koko omana elinaikana eli sinänsä vertailuipohja puuttuu. Mutta aiempina kesinä näin kuumat päivät ei ole haitanneet. Tosin nyt niitä on ollut niin monta putkeen että ehkä se on se mikä tässä haittaa ja ahdistaa. Mutta siis joo, nyt on liian kuuma. Meen ensi yöksi Pikkukoskeen nukkumaan.

   Poista
 2. Kyllä ahdistaa, en nimittäin myöskään ole saanut nukutuksi, sähkölasku kiittää kun tuulettimet pyörivät yötä päivää, ilman tuuletinta en saa unta edes sitä muutamaa hetkeä mitkä nukun nyt... :/

  Mikä helv...superhelle tulee venäjältä otsikko oli tänään? En ehtinyt lukemaan (töitä, töitä...), mutta bongasin ohimennen. Mulle kyllä nää superhelteet ja helteet muutenkin riittää jo, kiitos!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on muutamana yönä tuntunut että tuuletinkaan ei auta. Vaan pitäisi olla ilmastointilaite joka ihan ehdasti muuttaa sen ilman kylmäksi. Oon nukkunut yöni alasti seinässä kiinni ja siinä kun aikansa hikoilet niin iho jää kivasti siihen seinään kiinni ja aina asentoa vaihtaessa herää kun kuuluu sellainen liimapaperi-efekti kun irtoat.

   Täällä oli tänään jo hetkittäin viileämpää ja tuossa kun illalla oltiin rannalla jossa oli "vain" +23 niin tuntui että hihattomassa ei tarkene :D Mutta joo, uutta hellettä tulossa.... mua kanssa vähän arveluttaa että miten hitossa sitä jaksaa ensi viikolla töissä kun tosiaan kotona ei hirveästi kuumalla kestä nukkua. Töissä on sentään osa paikoista ilmastoitu.

   Ääripäät ei ole yhtään hyviä näissä säähommissa, ei liian kylmää eikä liian kuumaa.

   Poista

Mitä sullon syrämmellä?