keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Oops!

Ehkäisyasiat taas mietityttää. Onnistuin nimittäin poistamaan itseltäni kierukan. Long story short, kuukupin pitäisi sopia käytettäväksi kierukan kanssa. Niin. Siis pitäisi. Voin kertoa että erään wc-reissun jälkeen töissä kuului erinäisiäkin vittuperkeleitä pitkin kaakeleita. Että harrastelija-gynekologi tässä terve!

Puolitoista vuotta olin vallan tyytyväinen kierukkani kanssa. Ainoa vaiva oli kuukautisten aikana. Ne nimittäin kertaantuivat normaalista potenssiin miljoona. Mutta sen kanssa pystyi elämään. Siihen jopa tottui. Oli kuitenkin mahtavaa kun oma kroppa ylläpiti omaa luonnollista hormonitoimintaansa. Ei mitään ylimääräisiä juttuja. Ei kehon manipulointia kropan ulkopuolisesti. Vain hemmetin runsaat kuukautiset, mitä nyt osasi odottaakin ennen koko kierukan laittoa.

Nyt sitten pyöritellään isoja kysymyksiä. Miten tästä eteenpäin? Nelosen aika ei pitänyt olla vielä. Omat työvuorot huutaa tällä hetkellä niin mahdottomana että mitään akuutteja gynen käyntejä ei pysty toteuttamaan. Hormonaalinen ehkäisy on aivan nounou. Ei vaihtoehto missään tilanteessa. Ei enää ikinä!!!
Kaikista kondomeista ei taidettu tehdä vappupalloja. Mitä niitä ehkäisykeinoja edes on? Vaahto, puikko, varmat päivät? Uusi kierukka? Vasektomia iltapuhteeksi?

Kiitokset vielä sille kättärin puhelimessa neuvoneelle hoitsulle. Pelastit oikeasti mun illan ja ei vituta enää ihan niin rankasti. Lohdutti oikeasti kuulla että todennäköisesti en ole fileoinut samalla kohtuani. Ja luotan vahvasti siihen että ootte saanut hitosti oudompiakin puheluita.

Näin ei oikeasti voi tapahtua kenellekään muulle kuin mulle.

2 kommenttia:

 1. Tossahan olisi hyvä sivubisneksen paikka; kotipuoskari poistaa kierukan, jos on kiireellinen vauvakuume!

  Mä voin ehdottaa jotain toooosi hyviä menetelmiä, niin kuin keskeytetty (toimi meillä kyllä ihan hyvin, näitä asioita kun nyt aloin jakaa netissä…Ja siis tämä ei ollut sarkasmia, yksikään kolmesta pojasta ei ole mikään "oho"-yllätys).

  Miehen veli sai just kuudennen lapsen. Viidennen jälkeen oli tehty vasektomia. (Ja ei, tässä nyt ei ole mitään postimies-kuviota taustalla). Eli on sekin aika luotettava menetelmä… :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin mekin järkeiltiin! Kuitenkin jonot ainakin julkiselle on pitkät. Eikä tehnyt edes kovin kipeää. Laadittiin jo ylijäämä-kierukasta myynti-ilmoitus kaupunginosakirppikselle: "Myydään vähän käytetty ja hyvin toiminut kierukka. Asennus ei kuulu hintaan!".

   Mä jo blogin alkuaikoina päätin että jos jaan lapsistani asioita netissä niin sitten jaan miljoonasti nolompia faktoja itsestäni. Menköön tämä siihen kategoriaan :) Tässä kierrossa nyt ei ehdi ainakaan mitään kierukoita enää laittamaan joten meillä nyt sitten hetki pähkäillään. Tottakai tämä piti sattua juurikin loma-aikana :) vielä eivät ehkäisyneuvolasta soitelleet takaisin mutta veikkailen että ennen syksyä on turha haaveilla mistään asennusajasta....

   Oi, kuusi lasta olis ihanaa :)

   Poista

Mitä sullon syrämmellä?