tiistai 13. lokakuuta 2015

Hyvä tofu

Mulla ei ole hajuakaan tämän ruoan oikeasta nimestä,  mutta se löytyy mun keittokirjasta nimellä Hyvä tofu. Joten sillä mennään! Lopputulos on oikeastaan tofuwokki.

Tarvitset:
2 rkl kasviöljyä
6 cm tofua pieninä paloina
yhden sipulin
2 valkosipulinkynttä
2 rkl soijakastiketta
2 rkl inkkarisokeria
1 rkl tamarinditahnaa
1 kevyesti vatkattu kananmuna
pavunituja
kevätsipulia
punainen chili viipaloituna
nuudeleita

Kypsennä nuudelit ohjeen mukaan ja valuta.
Kuumenna puolet öljystä wokkipannulla, lisää tofu ja paista rapeaksi. Ota pois pannulta ja paista sipuli & valkosipuli. Lisää soijakastike, sokeri ja tamarinditahna. Sekoita kunnes sipulit karamellisoituu. Lisää tofu ja sekoita seokseen, ota wokkipannu pois liedeltä.
Kuumenna loppu öljy paistinpannulla ja paista kananmuna sössöksi. Nosta tofukastike takaisin liedelle ja sekoita nuudelit sinne sekaan. Laita päälle kananmuna, idut, kevätsipuli ja chili. Ja eikun syömään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä sullon syrämmellä?