torstai 15. lokakuuta 2015

Pestolohi

Maailmankaikkeuden helpoin (ja jos meiltä kysytään niin myös maistuvin!) kalaruoka tulee tässä. Nopeimmaksi kalaruoaksi tätä ei voi tituleerata, mutta tämä vaatii niin vähän esivalmisteluja että se tunnin paistoaika uunissa ei tunnu missään!

Tarvitset:
reilun palasen lohta. Meidän posselle ostetaan aina sellainen 700gramman ja kilon välillä oleva möhkäle.
purkillisen punaista pestoa (voi tehdä itsekin!! Kuivatut tomaatit sopii tähän ässähyvin!)

Laita kala nahkapuoli alaspäin sopivan kokoiseen uunivuokaan. Napsi isoimmat ruodot pois (mä käytän apuna sellaista mansikoiden kantojen poistamiseen tarkoitettua välinettä) ja levitä pesto tasaiseksi kerrokseksi kalan päälle. Paista uunissa 175 asteessa tunnin verran. Taivaallista muussin kanssa!
EDIT Kuva lisätty myöhemmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä sullon syrämmellä?