maanantai 28. maaliskuuta 2016

Wanted; Terveys, lepo ja uusi loma

Edellisestä postauksesta on näköjään viikon verran. Sen ja tämän postauksen välissä on kamalasti kamalaa. Liikaa kiirettä. Ja muuta tyhmää mömmöä. Kuluneen viikon aikana on mm.

 • Tehty töitä enemmän kuin naismuistiin. Yhtä pitkän työputken taisin rykäistä viimeiksi tuossa joulun alla. Ja silloinkin olin sen loputtua ihan poikki. Ja koska tykittelin nyt sekaisin sekä ilta- että aamuvuoroa, oon ihan sekaisin. Nukkuisin kun pitäisi tehdä töitä ja valvoisin kun pitäisi alkaa rauhoittumaan unille. Vaikka oon luullut tykkääväni vuorotyöstä ja oikeastaan kyllä väitän tykkääväni siitä edelleen, niin se näköjään sopii mun fysiikalle vuosi vuodelta aina vaan huonommin. En tykkää että työ vie kaikki mehut. Ja nyt meinaa olla vähän niin.
 • Sairastettu. Kaksi flunssaa ihan peräkkäin tarkoittaa yhteensä aika montaa sairastettua viikkoa. Tämä nykyinen on melkoisen sitkeää tekoa, joka vie kaiken energian. Työn lisäksi ei riitä virtaa mihinkään. Mitään kivaakaan ei nyt jaksa. Joka harmittaa koska kaikki kivahan tasapainottaa arkea. Ja antaa virtaa jaksamaan. En jaksa edes kirjoja lukea eli lukuhaaste seisoo. Ja kukahan se kirjastoonkin selittelisi kaiken myöhässä olevan. Ei kivaa. Joutaisi jo tervehtymään.
 • Ostettu Ekalle uusi työpöytä. Järjettömän kaunis ja huikea löytö. Joka saatiin jopa mahtumaan meidän autoon vaikka vähän jännitti että mitenhän käy. Kokoamisessa menikin sitten koko loppuviikko koska ks. edellinen kohta. Vanha pöytä odottaa uudelleensijoitustaan. Tällä hetkellä se on näköjään tehnyt pesän eteiseen, heti siihen pyykkitelineen viereen.
 • Jännitetty saadaanko pääsiäiseksi ohraa kasvamaan. Ja jännitetty myös sitä että oliko se edes ohraa vai rairuohoa. Kolmas oli päiväkodissa keskiviikkona, jolloin kylvivät siemenet ja odotus alkoi. Ihan pääsiäiseksi ei ehtinyt mutta pääsiäisenä kuitenkin. Eilen kurkisti ekat vihreät ja tänään ne oli jo monta senttiä pitkiä. Kohta on kisuille herkkua.
 • Syöty hyvin. Ks. Instagram. Ja kerrankin jotain muuta kuin pinaattikeittoa, jota syödään aina Kaksikon ollessa poissa. Olivat pääsiäisen siis Isilässä eivätkä voi sietää pinaattikeittoa.
 • Puitu erinäisiä kulinaristisia kierouksia perheen pään menoksi. Kaalia meillä syödään nykyään hyvin, kiitos pakkomielteeni sen suhteen että siitä aletaan meillä tykkäämään jahka sitä vaan valmistetaan oikein. Mutta kaaliperheestä löytyy edelleen muutama pakkopulla ja seuraavaksi tartutaan niihin. Parsakaalia löytyy tulevaisuudessa meidän lautasilta aika monta kertaa ja se on nyt sellainen hommeli että kokeiluni jälkeen vähintään 3/5 porukasta tykkää parsakaalista. Tällä hetkellä tulos on pyöreä nolla.
 • Oltu aivan mielettömän väsymyksen kourissa. Nukahdin eilen sohvalle oltuani alle tunnin himassa töiden jälkeen. Tämä menee toki pitkälti taudin piikkiin mutta harmittaa silti älyttömästi koska olin just lomalla. Jonka jälkeen pitäisi ainakin teoriassa olla virkeä ja levännyt ja täynnä virtaa. No en ole vaan olen tuplasti väsyneempi kuin ennen lomaa. Seuraava loma näkyykin olevan tossa hetikohta heinäkuussa. Ärsyttää että taudin takia lomakin meni vähän ohi koska niin moni kiva juttu jäi välistä. Ja se tärkein, eli lepo meni kanssa jotenkin ihan hukkaan ja ohi. Paskan möivät, mihin voi valittaa?
 • Laitettu yhteishakua menemään. Siis mun. Kääk!!!
Ehkä vaan lopetan tämän nyt tähän, keskityn paranemaan ja palaan kun oon terve ja levännyt.

Tuossa olen minä aika tarkalleen kahden tunnin päästä.
Otettuani ensin jonkun totin. Ihan lääkkeeksi vaan.
Ps. Kolmashan oppi joku tovi sitten kirjaimet. Nyt se osaa tavata Guinness ja Ramones. Äitin poika <3

2 kommenttia:

 1. Olen harkinnut sun insta-seuraamisen lopettamista koska ne kaikki ruokakuvat :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I love foooooooood :D

   On siellä pari kukkakuvaakin joskus ollut ;)

   Poista

Mitä sullon syrämmellä?