maanantai 11. heinäkuuta 2016

Niinpä tietysti

Mun äiti vie perinteisesti Kolmikon joka kesä mökille. Isotkin on vielä sinne halunneet vapaaehtoisesti, eli on sitten aina rukattu aikikset niin että pääsevät. Milloin teinit on siellä mummun kanssa kaksin ja milloin tosiaan ovat siellä kaikki kolme.

Tänään mökkireissulle starttasi Toka ja Kolmas. Eka on siellä kesätöissään eli ei myöskään ole kotona. Meillä on siis kolme päivää aikuisten lomaa käytettävissä, ennenkuin lapsia kotiutuu ripotellen.


Kolme kokonaista yötä kun saa nukkua keskeytyksettä!! Mitä kaikkea tässä tekisikään? Vetäiskö kännit, vaikka keskellä päivää? Vai harrastaisiko kerrankin seksiä ilman että täytyy kellottaa ketkä kaikki on vielä hereillä tai missä kukakin sijaitsee? Vai tekisikö ihan mitä huvittaa, silloin kun huvittaa? Oli se nukkumista, syömistä, liikkaa, lukemista, ihan mitä vaan.

Koko mökkireissu uhkasi aluksi peruuntua koska Kolmas kehitti itselleen jonkun oksennustaudin. Mutta oltuaan vuorokauden oireitta, uskallettiin päästää nuorimmaiset mökkeilemään. Kuka arvaa mitä sitten tapahtui, kun vanhemmat jäivät kaksin?


Aivan. Nekin alkaa oksentamaan.

Eli eka mä olin et....Mut sit lopulta mä olinki et....


Kiitos Mr. Murphy 11.7-14.7.2016. Naurattais jos ei ois niin saatanan huono olo.

4 kommenttia:

 1. Fuck.
  Fuck fuck fuck. Lainaan tota sun otsikkoa parin postauksen takaa. Eka kävi kateeks, sitten ei. Jos nyt jotain hyvää niin on hitosti kivempi sairastaa ilman lapsia, mutta ei varmaan kauheesti lohduta.
  Päiväkännit, estotonta seksiä ja unta kellon ympäri sitten joskus taas 10 vuoden päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot oikeassa. Olisi ollut miljoonasti tuskaisampaa jos kersat olisi olleet himassa. Nyt tuli vaan joka välissä nukuttua. Joka ei oikeasti ole yhtään niin kivaa jos sen joutuu tekemään sairastamisen takia. Tuntui jotenkin tosi karulta tajuta se, miten paljon sitä joutuu tsemppaamaan jos on itse sairaana ja lapset on kotona. Kun nyt tässä oli tämä kontrasti ja sai vaan sairastaa.

   Siippa ehdotti että yritettäisiin tätä vapaata uudestaan vuoden päästä. Heitin sille vastapallona suosiolla tuon kymmenen vuoden päästä. Vuoden päästä ollaan saletisti taas kipeänä.

   Poista
 2. Voi ei. Tää alkaa jo lähennellä surkuhupaisuutta. Ehkä te vielä nauratte tälle, kunhan ensin toivutte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämä oli taas tämmönen oman elämänsä sitcom. Ja tottakai sitten loppukaneetiksi kehiteltiin vielä vähän riitaa. Ei enää lapsivapaita, kiitos.

   Poista

Mitä sullon syrämmellä?