tiistai 25. lokakuuta 2016

Pinaatti-pähkinäpasta

Pasta jos mikä on arkiruokaa! Ja onhan se muutenkin hyvää, nopeus on vaan plussaa arjessa. Vaikka nykyään on jos mitä lihankorviketta tyrkyllä, niin pastan kanssa tykkään syödä pähkinöitä tai siemeniä.

Tarvitset:
paketillisen pinaatti-tuorepastaa
pari valkosipulinkynttä
öljyä
tölkin kookosmaitoa
pussillisen pakastepinaattia
1 tl jeeraa
1 tl jauhettua korianteria
1 tl suolaa
1 rkl limemehua
reilun kourallisen saksanpähkinöitä
paketillisen fetaa

Sulata pinaatti ja valuta siitä ylimääräinen neste pois.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Laita liraus öljyä kattilan pohjalle ja kuullota valkosipulinkynsiä, älä polta! Lisää kookosmaito, pinaatti ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää limemehu ja pähkinät, voit pieniä niitä vähän murskaamalla kämmenessä. Laske lämpöä ja anna kastikkeen porista kymmenisen minuttia. Keitä sillä aikaa tuorepasta kypsäksi suolatussa vedessä paketin ohjeen mukaan. Siivilöi kypsä pasta ja sekoita se kastikkeen joukkoon. Murskaa feta päälle, syö heti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä sullon syrämmellä?