sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Lokakuussa..

Oon vähän laiskanlaisesti jaksanut bloggailla tässä kuussa. Muutakin kuin siis lihatonta lokakuuta. Mutta onhan tässä ollut tällekin kuulle kaikennäköistä. Lokakuussa olen mm.

...syönyt aika monta kertaa kympin päivillä. Yhden kaverin kanssa on ollut jo monena vuonna traditio, että kun SYÖ Helsinki tulee, niin johonkin mennään. Perheenkin kanssa ollaan monesti hyödynnetty kympin päivät. Ihan mahtava konsepti!

...nähnyt rakasta lapsuudenystävää ja viettänyt huikean illan Antti Tuiskun keikalla. Tädit jaksoi heilua!

...lainannut kirjastosta ensimmäisen jouluaiheisen kirjan. Tai kolme.

...ärtynyt eritasoisesta pinnallisuudesta aivan järjettömästi. Sekä näkyvästä että sisäisestä. Joskus tekisi mieli ottaa lomaa koko ihmiskunnasta.

...katsonut satamiljoonaa ja kymmenentoista jaksoa Gilmore girlsiä. Oon nähnyt ko. sarjan aika montaa kertaa aiemminkin mutta meinasin vielä vähän verestää muistoja ennen uusia jaksoja. Jotka tulee jo ihan kohta. Wooohoooo!!!!!

...juhlinut rakkaan ystävän pyöreitä vuosia ihanan brunssin merkeissä. Joskin lähestulkoon suoraan yövuorosta eli mistään sosiaalisperhosena pörräilystä ei voi puhua. Ehdottoman lämmin suositus Vallilan Stoorista jos juhlapaikka on hakusessa.

...mehustellut kirjamessuja. Tänä vuonna otin vapaaksi töistä kaikki neljä messupäivää. Ihan vaan sillä silmällä, että voin mennä halutessani vaikka jokaisena. Tilasin messulehden etukäteen kotiin ja perehdyin siihen kerrankin vähän syvällisemmin.

...kuunnellut aivan älyttömästi Tarharyhmää. Paras kotimainen tyttöbändi by far koskaan ikinä! Ja taattua syksymusaa niin monella tapaa.

...rehkinyt lihatonta lokakuuta. Vaikka ideoita on riittänyt ja on ollut hauskaa, niin oon tosi kiitollinen että kuu vaihtuu. Ensi vuodelle jäi myös juttuja, saa nähdä onko ensi syksynä aikaa ja mahdollisuutta toteuttaa.

...lukenut, lukenut ja lukenut. Oikein hiljentynyt lukemaan. Ihanaa. Odotan joululomaa tällä hetkellä eniten sen takia, että pääsen lukemaan niin paljon kuin jaksaa. Monen monta kirjaa on jo odottamassa nimenomaan lomaa. Lukuhaaste tahtoo vähän seisoa kun nyt on lukemisen alla niin monia kirjoja jotka haluan lukea, mutta jotka eivät istu lukuhaasteeseen. No etenee sitten kun etenee. Pääasia että on kirjoja!

...juonut monia lasillisia ihanaa punaviiniä. Punaviini jos mikä on syksyä.

...korkannut glögikauden. Kaapista löytyi vielä yksi viimevuotinen Lidlin sahramiglögi, joka hörppästiin pois viime viikonloppuna. Tämän kauden blossa on jo odottamassa mutta vielä sitä ei ole maisteltu. Joulutortut maltoin sentään jättää marraskuulle. Mutta ensi viikolla pistän niitäkin tulemaan!

...messuillut. Sekä kirjaa että ruokaa. Vaikka olin asennoitunut menemään vaikka joka päivä, tyydyin lopulta kuitenkin kahteen messupäivään. Ensimmäisen päivän pörräsin itsekseni ja toisena päivänä sain Siipan kaveriksi mukaan. Oli niin ihanaa! Ehkä tähän asti mun mielestä itselle kivoimmat messut. Oli niin kiva nähdä ystäviä, kuunnella hyviä keskusteluja ja tehdä löytöjä. Ja ylipäätään vaan nauttia siitä messutunnelmasta. Kun katon alla on paljon samanhenkisiä ihmisiä. Jokainen ehkä vähän erivaiheessa elämää ja olemista mutta jokaisella rakkaus kirjoihin. Oon nykyään tosi kriittinen sen suhteen mitä kelpuutan omaan kirjahyllyyn, joten mopo ei juurikaan karannut ostelun suhteen. Mä kotiutin seitsemän kirjaa ja Siippa kaksi. Plus mitä tuotiin Kolmoselle.
Ruokamessujen puolella annettiin mopon karata ja ostettiin vähän kaikkea kokeiltavaksi. Ja toki maisteltiin mitä tarjolla oli. Chilimarenki oli aika erikoinen tuttavuus. Viinit jouduttiin skippaamaan tällä kertaa koska jouduttiin logistisista syistä menemään autolla. Sovittiin tosin jo että ensi vuonna pöhistään viinejäkin. Ei tosin lauantaina, musta tuntuu että ruoka- ja viinimessujen hulluin päivä näin kävijän vinkkelistä on nimenomaan se lauantai.

Sellainen lokakuu. Marraskuu on hyvin tervetullut! Joulua saa alkaa lämppäilemään jo ihan luvan kanssa ja heti ensi viikolla meillä juhlitaan kaksia synttäreitä. Valokuvia lokakuulta löytyy Instagramin puolelta!

6 kommenttia:

 1. "Joskus tekisi mieli ottaa lomaa koko ihmiskunnasta."

  HEAR HEAR!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla vähän jo helpotti mutta tossa pari viikkoa sitten teki mieli tökkiä itseään silmämuniin kun ärsytti niin paljon....

   Poista
 2. Kuulostaa kuule tosi kivalta. Noi messut varsinkin, oijjoi, oisinpa päässy! Mut hei sulle (ja kaverille kans eli myös Sinkkikselle) on blogissa haaste. Se oli vähän sellainen darrapäivän juttu, että jotain piti kirjoittaa, silloin on aina kiva heitellä palloa! :)
  https://periaatteennainen.com/2016/10/30/tunnustuksia/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Messut oli ihan mahtavuutta! Sielläkin olisi päässyt ryypiskelemään ;)

   Ja kiitos haasteesta, koppaan!

   Poista
 3. Jes, Tarharyhmä! Todellakin paras kotimainen tyttöbändi ikinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin Tarharyhmän keikalla joskus, oisko ollut vuonna -09 tai -10 ja oli kyllä niiiiiiin parhautta. Harva bändi tuntuu itselle yhtä tärkeältä vuodesta toiseen niin kuin Tarharyhmä tuntuu.

   Poista

Mitä sullon syrämmellä?